Κόσμος

Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο

Δύο άνθρωποι σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail δέχθηκαν τα πυρά από ένοπλους αστυνομικούς καθώς κατηγορούνται ότι σκότωσαν με μαχαίρι έναν άνδρα μπροστά στα μάτια δεκάδων ανυποψίαστων ανθρώπων σε δρόμο του Λονδίνου.

 

Η αστυνομία εκλήθη σήμερα το απόγευμα για μία επίθεση που σημειώθηκε στο Woolwich, νότια του Λονδίνου, κατά την οποία, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ένας άνδρας που φόραγε μπλουζάκι που έλεγε Help For Heroes, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρια.

 

Οι δράστες στην συνέχεια ήρθαν αντιμέτωποι με τους πάνοπλους αστυνομικούς και τελικά δέχθηκαν τα πυρά από γυναίκα αστυνομικό.

 

Η επίθεση έγινε κοντά σε στρατιωτική σχολή ενώ η αστυνομία βρήκε στο σημείο πολλά όπλα, μαχαίρια κλπ.

 

Στο BBC Radio 5 live ειπώθηκε ότι το θύμα ήταν στρατιώτης ενώ οι αρχές αντιμετωπίζουν το περιστατικό σαν να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

 

Επίσης άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τραυματισμένοι δράστες οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία.

 

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο LBC radio ότι είδε δύο άνδρες ντυμένους στα μαύρα να κυνηγούν κρατώντας μαχαίρια έναν 20χρονο. "Τον μαχαίρωναν σαν να επρόκειτο για ένα κομμάτι κρέας" τόνισε κλαίγοντας ενώ πρόσθεσε πως μόλις τον σκότωσαν δεν έφυγαν από το σημείο αλλά ζήτησαν από περαστικούς να τους βγάλουν φωτογραφίες με τα μαχαίρια και τα όπλα, λες και επρόκειτο για σουπερ σταρ.

 

"Ήταν λες και δεν τους ένοιαζε αν θα τους πιάσει η αστυνομία" πρόσθεσε.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή