Το Lync 2010 παρουσίασε η Microsoft Hellas

Τα χαρακτηριστικά της νέας πλατφόρμας επικοινωνίας "Microsoft Lync 2010", καθώς και τα οφέλη που απορρέουν για τις επιχειρήσεις από την υλοποίησή της, παρουσίασε σήμερα η Microsoft Ελλάς στα κεντρικά της γραφεία, σε μια εκδήλωση για επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής.

 

Παράλληλα, συνεργάτες της Microsoft Ελλάς, μεταξύ αυτών η HP, η Sieben και η Comsys, παρουσίασαν τις λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, αναφέρθηκαν σε υλοποιήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιήσει στην Ελλάδα και ανέδειξαν τους τρόπους με τους οποίους η νέα πλατφόρμα επικοινωνίας καθιστά δυνατή την επέκταση ή ακόμα και την αντικατάσταση των παραδοσιακών τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, όπως τα εταιρικά τηλεφωνικά κέντρα.

 

Ο Microsoft Lync Server 2010 διατίθεται ήδη στην αγορά. Το νέο προϊόν της Microsoft, που παλαιότερα έφερε την ονομασία Office Communications Server, αναβαθμίζει τον τρόπο με τον οποίο τα στελέχη μιας επιχείρησης επικοινωνούν μεταξύ τους, μέσω του προσωπικού υπολογιστή, του τηλεφώνου και του προγράμματος πλοήγησης (browser), προσφέροντας τη δυνατότητα εικονικής συνδιάσκεψης με βίντεο και ήχο, ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, κοινή χρήσης τόσο των διάφορων εφαρμογών, όσο και της επιφάνειας εργασίας, καθώς και δυνατότητες τηλεφωνίας.

 

Η Microsoft, διευρύνοντας τις επιλογές που προσφέρει στον τομέα της επιχειρηματικής επικοινωνίας, εντός του 2011 θα διαθέσει ακόμα το Microsoft Lync Online, ως μέρος του Office 365, της νέας σουίτας παροχής υπηρεσιών επιχειρηματικής συνεργασίας και παραγωγικότητας στο υπολογιστικό νέφος (cloud).

 

Όπως τονίστηκε, η υιοθέτηση της νέας πλατφόρμας επικοινωνίας της Microsoft από τις επιχειρήσεις συμβάλλει στην ασφάλεια των πληροφοριακών υποδομών και στην μείωση των λειτουργικών τους εξόδων.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών εφημερίδων είναι οι ακόλουθοι:

Secret Money

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο, την ώρα που βρίσκεται στην Eλλάδα η αντιπρόεδρος του...

Αθλητικά

Λύθηκε η συνεργασία με Τίμα

Λύθηκε η συνεργασία με Τίμα

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Γιάνις Τίμα. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας...

Υγεία & Διατροφή

Νέο χαράτσι στους Οδοντιάτρους από την ΕΕΑΕ

Νέο χαράτσι στους Οδοντιάτρους από την ΕΕΑΕ

Την έντονη αντίδραση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής προκάλεσε η επιβολή αναδρομικού  "χαρατσιού" προς τους Οδοντιάτρους...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.