Ολοκληρώνει την παρουσία της η Τράπεζα Πειραιώς

Tην συμμετοχή της στον τέταρτο γύρο χρηματοδότησης επενδύσεων στο "Openfund" ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς. Με την ολοκλήρωση και του τέταρτου γύρου επενδύσεων η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει και στηρίζει εννέα νεοσύστατες εταιρίες.

 

Το Openfund είναι ένα νέο σχήμα, που στηρίζει καινοτόμες ιδέες σε αναδυόμενες τεχνολογίες (όπως λογισμικό ή και το διαδίκτυο), παρέχοντας εκτενή συμβουλευτική και υποστήριξη σε οτιδήποτε απαιτεί η δημιουργία μίας νέας επιχείρησης. Με τον τρόπο αυτό απευθύνεται σε νέους που θέλουν να μεταπηδήσουν από το στάδιο της ιδέας σε αυτό της νέας επιχείρησης.

 

Το Openfund ξεκίνησε τη λειτουργία του με βασικό υποστηρικτή και σημαντικό επενδυτή την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και των νέων τεχνολογιών, σε συνεργασία με μια σειρά από πετυχημένα στελέχη και Έλληνες επιχειρηματίες.

 

Με τη συμμετοχή της στο Openfund, η Τράπεζα Πειραιώς αποκτά παρουσία σε όλα τα στάδια υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, καθώς το Openfund καλύπτει τα πρώτα βήματα μιας εταιρίας από τη σύλληψη στη δημιουργία. Η Piraeus Capital Management (διαχειρίστρια εταιρία του fund μεταξύ Τράπεζας Πειραιώς και ΤΑΝΕΟ) απευθύνεται στα επόμενα βήματα μιας νέας αναπτυσσόμενης εταιρίας και ο ευρύτερος τομέας του Private Equity του Ομίλου, που εκπροσωπείται από την Piraeus Equity Advisors, καλύπτει τα πιο ώριμα στάδια μιας επιχειρηματικής κίνησης.


protoselida

Media

NOVA: Ζητά από την ΕΠΟ την απεμπλοκή της από το VAR

NOVA: Ζητά από την ΕΠΟ την απεμπλοκή της…

To  αρχικό αίτημά της για την πλήρη απεμπλοκή της από τη λειτουργία του VAR επαναφέρει...

Secret Money

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Tώρα που η ΔEH από το «γκρεμό» στον οποίο βρισκόταν, βαδίζει στο δρόμο της «διάσωσης»,...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

 Αδελφοποίηση Καρύστου με την γαλλική πόλη Grand Belfort

Αδελφοποίηση Καρύστου με την γαλλική πόλη Grand…

Ο Δήμος Καρύστου έχει ξεκινήσει διαδικασίες αδελφοποίησης της Καρύστου με την γαλλική πόλη Grand Belfort,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.