Deal News Online

undefined

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών εφημερίδων είναι οι ακόλουθοι:

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ποιοι θα χάσουν το ΕΚΑΣ!»

 

Η εφημερίδα γράφει ότι: «σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί ο προϋπολογισμός του 2014, που είναι λίαν αισιόδοξος σε μια προσπάθεια να ευθυγραμμιστεί με τη θεωρία του Β. Βενιζέλου και άλλων ότι έχει διανυθεί η μεγαλύτερη απόσταση στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο και τα άλλα δεσμά».

 

ΕΘΝΟΣ: «Μαύρες φωλιές σε 35 τμήματα»

 

Η εφημερίδα σημειώνει: «επικίνδυνα είχε διογκωθεί το «καρκίνωμα» της Χρυσής Αυγής στο Σώμα της Αστυνομίας. Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, έχει εντοπίσει 35 Τμήματα, στα οποία είτε αναπτύσσονταν σχέσεις διαπλοκής είτε διαμορφωνόταν συστηματικά καθεστώς ανοχής στις έκνομες ενέργειες της οργάνωσης. Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν ήδη 10 αστυνομικοί».

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Νέα αύξηση ορίων ηλικίας»

 

Η εφημερίδα γράφει ότι : «στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα των ελλειμμάτων των ασφαλιστικών ταμείων θα κριθεί το μέλλον της εκ νέου περικοπής των συντάξεων, εφόσον η κυβέρνηση δεν «πιάσει» τους στόχους που θέτει σε θεωρητικό πάντα επίπεδο το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού»

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Οργανο του Μεγάλου Ισραήλ ο Αντώνης Σαμαράς!»

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «για όσους το...ξέχασαν το φθινόπωρο του 2011, πριν δηλ. από δύο χρόνια, ο Σαμαράς έκανε και πάλι τις ίδιες ακριβώς κινήσεις! Τότε ακολούθησε η αλλαγή της στάσης του ως προ το Μνημόνιο. Τώρα ετοιμαστείτε για την συνεκμετάλλευση στα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, που θα συνοδευτεί και με ένα νέο θανατηφόρο ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ!».

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: « «Πουλούσε όπλα σε χρυσαυγίτες ο βουλευτής Μίχος»

 

Η εφημερίδα γράφει ότι: « Η κατάθεση του «μάρτυρα Ε'» καίει την εγκληματική οργάνωση». «Μας εκπαίδευε στην χρήση μαχαιριών σφάζοντας αμνοερίφια με χτυπήματα στην καρωτίδα και διέθετε όπλα σε μέλη έναντι τιμήματος». «Αν δεν πεις αυτά που πρέπει θα σε σκοτώσουμε» απείλησαν τον κατηγορούμενο Γ. Δήμου μέλη της Χρυσής Αυγής.

 

ΕΣΤΙΑ: «Κατ' ευφημισμόν Κράτος Δικαίου»

 

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «προ τριετίας κυκλοφόρησε στην Βρεταννία ένα εξαιρετικό βιβλίο με τίτλο «Το Κράτος Δικαίου» (The Rule of Law). Συγγραφέας του ήταν ο εν τω μεταξύ αποβιώσας διαπρεπής Αγγλος δικαστής Λόρδος Μπίγκχαμ. Η δε μεγάλη συνεισφορά του βιβλίου του έγκεινται στο ότι καθορίζονται Οκτώ Θεμελιώδεις Αρχές (Lord Bingham's Eight Principles), που κατά τον συγγραφέα χαρακτηρίζουν το Κράτος Δικαίου».

 

Η ΑΥΓΗ: «Ανάπτυξη της φτώχειας»

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «ένας στους τρεις Ελληνες φτωχός (31%) στην εποχή των Μνημονίων, σύμφωνα με την Eurostat. Την Ελλάδα ακολουθούν στον θλιβερό κατάλογο οι άλλες χώρες του Νότου. Περικοπές σε κοινωνική ασφάλιση-περίθαλψη 2,6 δις. προβλέπει το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2014 που κατατέθηκε στη Βουλή».

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Αμετανόητοι- Νέες αποκαλύψεις για τη Χ.Α. αλλά και την εκλογική συμπεριφορά»

 

Η εφημερίδα γράφει ότι: «για ακόμη τρεις βουλευτές ζητείται η άρση της βουλευτικής ασυλίας. Η Χ.Α. σχεδίαζε κατάλυση της δημοκρατίας με εισβολή τανκς στη Βουλή, ενώ οργάνωνε στρατιωτικά τμήματα με πολεμικές τέχνες και εκπαίδευση για μαχαιρώματα στην καρωτίδα!. Την ίδια στιγμή δύο νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν σημαντική υποχώρηση των ποσοστών της Χ.Α., ωστόσο ένα ποσοστό 6,9% έως 7,8% δηλώνει ότι θα τους ψήφιζε!»

 

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Κάθειρξη 20 ετών και δήμευση περιουσίας στον Τσοχατζόπουλο»

 

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «ποινή κάθειρξης 20 ετών, την ανώτατη που προβλεπόταν και χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, επέβαλε στον πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ολοκληρώνοντας την πολύκροτη δίκη για τις μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα».

 

Ο ΛΟΓΟΣ: «Βαριά καμπάνα για τον Ακη»

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «την ανωτέρα των προβλεπομένων ποινών, εξαντλώντας όλη του την αυστηρότητα, υπέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον Ακη Τσοχατζόπουλο για την υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» στα εξοπλιστικά προγράμματα».

 

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Μοναδική ελπίδα η ανασύνταξη του κινήματος»

 

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «η μοναδική ελπίδα και προοπτική είναι η γρήγορη ανασύνταξη του εργατικού – λαϊκού κινήματος, η οργάνωση της λαϊκής πάλης, η προώθηση της λαϊκής συμμαχίας ανάμεσα στην εργατική τάξη, τους υπάλληλους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης, τους φτωχούς αγρότες, τους νέους, τις γυναίκες».

 

ΤΑ ΝΕΑ: «Ανοίγει ο δρόμος για νέες διώξεις»

 

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «έρχονται νέες διώξεις για τη Χρυσή Αυγή μετά τις καταθέσεις –φωτιά από πρώην μέλη της οργάνωσης. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ενημέρωσε χθες τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την πορεία των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Ελλάδα».

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: «Βαριές ποινές σε Ακη και σία»

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Η μεγάλη επιστροφή- Οι διεθνείς οίκοι αναζητούν ευκαιρίες για τοποθετήσεις»

 

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «στοιχηματίζουν στο σενάριο για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Περισσότεροι επενδυτικοί οίκοι «βλέπουν» τώρα επιστροφή της χώρας στις αγορές το επόμενο έτος. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χθες στις 1.094,45 μονάδες, καταγράφοντας κέρδη 2,49%».

 

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Προϋπολογισμός φιλόδοξος με μέτρα ύψους 5 δις. ευρώ»

 

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «μέτρα ύψους 5 δις. ευρώ, με αύξηση των εσόδων και μείωση των δαπανών, και ειδικά των κοινωνικών, προβλέπει το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2014, με ορατό τον κίνδυνο το «πακέτο» να διευρυνθεί με την επιστροφή της τρόικας».


protoselida

World Business

Ντιλ διάσωσης 1,5 δισ. δολ. έκλεισε η Virgin Atlantic

Ντιλ διάσωσης 1,5 δισ. δολ. έκλεισε η Virgin…

Συμφωνία αξίας 1,2 δισ. βρετανικών λιρών (1,5 δισ. δολαρίων) έκλεισε η Virgin Atlantic για να αντιμετωπίσει...

Media

Διαφημιστική διάκριση της Action Global Communications

Διαφημιστική διάκριση της Action Global Communications

H Action Global Communications διακρίθηκε στα φετινά βραβεία Δημοσίων Σχέσεων, Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA) 2020, για τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό και την επιτυχημένη υλοποίηση...

Secret Money

 Tο X.A.,  το «θολό»  τοπίο και  οι καταγγελίες

Tο X.A., το «θολό» τοπίο…

Tην ώρα που η αγορά ψάχνει τον... βηματισμο της και οι επενδυτές ...

Τουρισμός

Περιφερειακά αεροδρόμια: -90% η επιβατική κίνηση Ιουλίου

Περιφερειακά αεροδρόμια: -90% η επιβατική κίνηση Ιουλίου

Εξόχως αποθαρρυντικά για τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού το φετινό καλοκαίρι είναι τα πρώτα στοιχεία...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.