Σχέδιο παρουσίας ελληνικών προϊόντων σε διεθνείς εκθέσεις

Συμμετοχή σε 34 διεθνείς εκθέσεις που αφορούν στους κλάδους τρόφιμα – οίνοι -ποτά, δομικά υλικά, βιομηχανικό εξοπλισμό, έπιπλα - εσωτερική διακόσμηση, ηλιακή ενέργεια, καλλυντικά και ενδύματα σχεδιάζει να έχει φέτος παρουσία ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) με τη μερίδα του λέοντος στις ελληνικές συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις να εξακολουθεί να κατέχει ο κλάδος των τροφίμων και ποτών.

 

Το Σχέδιο Εκθεσιακού Προγράμματος του ΟΠΕ για το 2011 καταρτίστηκε και περιλαμβάνει ένα μίνιμουμ αριθμό βασικών διεθνών κλαδικών εκθέσεων στις οποίες ο ΟΠΕ πρόκειται να διοργανώσει τη συμμετοχή των Ελληνικών επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα αυτό στάλθηκε στα επιμελητήρια και στους συνδέσμους της χώρας, προκειμένου να εμπλουτισθεί και με άλλες διεθνείς εκθέσεις, στις οποίες θεωρούν σκόπιμη τη συμμετοχή, εξωστρεφών κλάδων της Ελληνικής παραγωγής.

 

Όπως προκύπτει από το αρχικό σχέδιο, σε ότι αφορά στα τρόφιμα ποτά θα συμμετάσχουμε σε διεθνείς εκθέσεις που θα γίνουν στη Γερμανία τη Ρωσία τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιαπωνία, τη Μ. Βρετανία, την Ολλανδία και τις ΗΠΑ.

 

Για τον τομέα των καλλυντικών ο ΟΠΕ σχεδιάζει παρουσία σε δύο εκθέσεις στην Ιταλία για τα είδη ένδυσης - υπόδησης - δέρματος η παρουσία μας σε δύο εκθέσεις στη Ρωσία έχει προγραμματιστεί και για τον τομέα της γούνας μια έκθεση στην Κίνα.

 

Στον τομέα επίπλου σχεδιασμού και εσωτερικής διακόσμησης υπάρχει προτίμηση σε εκθέσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Αγγλία, την Ιταλία και για τα δομικά υλικά στόχος είναι εκτός από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία, αλλά και η Ρουμανία, το Μπαχρέϊν η Γαλλία και η Ρωσία.

 

Για τον τομέα της ηλιακής ενέργειας θα συμμετάσχουμε μόνο σε μια έκθεση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και για αγροτικό εξοπλισμό σε δύο εκθέσεις στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

 

Τέλος παρουσία θα έχουμε και σε μια διεθνή έκθεση με μηχανήματα μαζικής εστίασης στην Ιταλία.


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Ειδική εκδήλωση - προβολή θα πραγματοποιήσει στο βραβευμένο ελληνικό εστιατόριο "Le Mavrommatis" στο Παρίσι, τη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.