Αναβλήθηκε η σύνοδος κορυφής του Αραβικού Συνδέσμου

Η σύνοδος του Αραβικού Συνδέσμου που έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή μήνα στο Ιράκ, αναβλήθηκε εξαιτίας της πολιτικής αναταρχής στον αραβικό κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα η Λιβύη, η οποία θα προεδρεύει της συνόδου κορυφής.

 

"Η προεδρία του Αραβικού Συνδέσμου αποφάσισε την αναβολή της επικείμενης συνόδου κορυφής λόγω των συνθηκών στις αραβικές χώρες", μετέδωσε το επίσημο λιβυκό πρακτορείο ειδήσεων Jana.

 

Ωστόσο, ο επικεφαλής του Αραβικού Συνδέσμου Αμρ Μούσα δήλωσε στο Κάιρο ότι η παναραβική οργάνωση δεν έχει λάβει κανένα επίσημο αίτημα για επαναπρογραμματισμό της συνόδου κορυφής και ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

 

Ο Χάσαμ Γιούσεφ, στενός συνεργάτης του Μούσα δήλωσε:"Αυτή είναι μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί συλλογικά. Εάν υπάρξει τέτοια πρόταση, η απόφαση θα πρέπει να ληφθεί συλλογικά"

 

Το Ιράκ ανακοίνωσε στις 14 Φεβρουαρίου ότι η σύνοδος στη Βαγδάτη θα πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί στις 29 Μαρτίου.


protoselida

Media

Spiegel: Μαζικά push-back από Ελλάδα προς Τουρκία

Spiegel: Μαζικά push-back από Ελλάδα προς Τουρκία

Εκτενές ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Spiegel αναφέρεται σε μαζικές παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών...

Secret Money

 Eμπλοκή με  τον... Hρακλή

Eμπλοκή με τον... Hρακλή

Mε εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις προσήλθαν στις συναντήσεις της Tετάρτης, μεταξύ τραπεζιτών και υφ. Oικονομίας...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.