Στην αντεπίθεση η ΓΕΝΟΠ για τις χρηματοδοτήσεις Προτεινόμενο

Στην αντεπίθεση κατά των επικριτών της για τις επιχορηγήσεις που εισπράττει πέρασε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, αναφέρει ότι: "Τα συμφέροντα που θέλουν να διαλύσουν και να λεηλατήσουν τη ΔΕΗ και να πάρουν λιγνίτη στην τιμή κόστους, μια μέρα μετά την κατάληψη της εισόδου του Υπουργείου ενέργειας και την ακύρωση του ραντεβού της τρόικας με την Υπουργό και μια μέρα μετά την κατάληψη των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ από την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που έγινε ως προειδοποίηση στην κυβέρνηση ώστε να μην διανοηθεί να ξεπουλήσει τη ΔΕΗ, επιχειρούν, προκειμένου να προωθήσουν τα σχέδια τους, που κινδυνεύουν από τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, να την συκοφαντήσουν ώστε να συσκοτίσουν και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη".

 

Η ΓΕΝΟΠ υποστηρίζει ότι στόχος της επίθεσης που υφίσταται είναι "να τρωθεί το κύρος και η εικόνα της ώστε να καταστεί αδύναμη στα μάτια της κοινής γνώμης, να χάσει την στήριξη της και έτσι να μην μπορεί να αντιδράσει και να αντισταθεί απέναντι στις απαράδεκτες νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης και κυρίως να μην μπορεί να αποτρέψει τα όσα σχεδιάζονται σε βάρος της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού".

 

Αναφέρεται στις ενέργειες, κινητοποιήσεις και προσφυγές που έχει κάνει από το 2008 για θέματα της ΔΕΗ και θέτει το ερώτημα αν είναι τυχαίο το ότι η επίθεση άρχισε την επόμενη της δυναμικής ματαίωσης του ραντεβού της τρόικας με την Υπουργό και ότι μετά την βραδινή κατάληψη των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ διέρρευσε στον τύπο ο πίνακας με τα ποσά που μέσω ΣΣΕ έχει εισπράξει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ από το 1999.

 

Η ΓΕΝΟΠ επισημαίνει ότι τα ποσά που πήρε εμφανίζονται ως χρήματα του Δημοσίου ενώ είναι χρήματα των εργαζομένων που δίνονται ως παροχή έναντι της εργασίας τους, που έχουν συμβολαιοποιηθεί και δίνονται μέσω ΣΣΕ εδώ και δεκαετίες από όλες τις κυβερνήσεις και όλες τις διοικήσεις. Για το δάνειο των 500.000 ευρώ που πήρε εφέτος η ΓΕΝΟΠ από την επιχείρηση, αναφέρει ότι εμφανίζεται ως κάτι χαριστικό ενώ είναι έντοκο και ελήφθη εφέτος επειδή δεν έχει υπογραφεί ΣΣΕ μέσω της οποίας χρηματοδοτείται και η Ομοσπονδία.

 

"Όσο για τα δικά μας λάθη που βεβαίως και δεν αφορούν όλους, είχαμε το θάρρος να τα επισημάνουμε και να τα αναγνωρίσουμε", καταλήγει η ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ.

 

Διαβάστε επίσης: Χρηματοδοτήσεις 30 εκατ. για ΓΕΝΟΠ την τελευταία δωδεκαετία


protoselida

Secret Money

H NEA MEΛETH

H NEA MEΛETH

H PAE επισπεύδει την επικαιροποίηση της εθνικής μελέτης εκτίμησης επικινδυνότητας σχετικά με την ασφάλεια εφοδιασμού...

Αθλητικά

Hall of Fame: Στην τάξη του 2020 o Κόμπι Μπράιαντ

Hall of Fame: Στην τάξη του 2020 o…

Το Hall Of Fame παρακάμπτει την εκλογική διαδικασία και καθιστά τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ πρώτο...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.