Αθλητικά

Το «μπαλάκι» στην ΑΕΚ ρίχνει ο Πογέτ

Πρόταση από τη διοίκηση της ΑΕΚ για την επέκταση της συνεργασίας τους αναμένει ο Γκουστάβο Πογέτ, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ουρουγουανός παραμονές του αγώνα με την Καλλονή.

 

Μία εντελώς νέα διάσταση στο θέμα της παραμονής του στον πάγκο της Ένωσης και την επόμενη χρονιά δίνει ο Πογέτ με τιθς δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» αποκάλυψε ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις με τη διοίκηση για το συγκεκριμένο ζήτημα, αν και τις προηγούμενες ημέρες είχε βγει προς τα έξω εντελώς το αντίθετο.

 

«Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει συνάντηση άμεσα. Περιμένω μια πρόταση από τη διοίκηση και από τη στιγμή που θα έρθει η πρόταση θα μπορούμε να μιλήσουμε. Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση» είπε ο Πογέτ και, πλέον, όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις των διοικούντων.

 

Σε ο,τι αφορά στις προτάσεις που υπάρχουν από το εξωτερικό, ο Πογέτ απαντά: «Όπως εξήγησα και την τελευταία φορά, όταν υπάρχουν τόσες πολλές φήμες και από διαφορετικά μέρη, είναι δύσκολο να τις σκέφτεσαι και να τις συζητάς όλες. Όταν είναι να συμβεί κάτι, θα συμβεί και όταν συμβεί θα το μάθετε, γιατί εδώ τα μαθαίνετε όλα. Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε σ” αυτό που κάνουμε τώρα».

 

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή τόνισε: «Πιστεύω ότι μετά από μία ήττα είναι καλό να συνεχίσεις αμέσως να δουλεύεις, αλλά αυτή η διακοπή δύο εβδομάδων μας βοήθησε γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω σε συγκεκριμένα πράγματα που με απασχολούσαν. Το πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών που είχαμε στα εκτός έδρας ματς οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ήμασταν καλά από τεχνικής άποψης. Παίρναμε λάθος αποφάσεις μέσα στο γήπεδο. Περισσότερες λάθος αποφάσεις απ” όσες στο παρελθόν. Και αυτός ήταν ο λόγος που δεν δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες εκτός έδρας».

 

Για το παιχνίδι με την Καλλονή και για τον στόχο μέχρι το τέλος υποστήριξε: «Θα είναι ένα ειδικό παιχνίδι για την Καλλονή, αφού πάντα έτσι είναι οι αγώνες κόντρα στην ΑΕΚ. Εμείς θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι ώστε να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο πριν τη διαδικασία των πλέι οφ. Ο στόχος μας είναι να πετύχουμε το 3/3 μέχρι το τέλος, για να έχουμε και τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά. Θεωρώ άδικο το να προσπαθείς όλο τον χρόνο και να τερματίζεις δεύτερος και ουσιαστικά να μην παίρνεις αυτή τη θέση. Έτσι είναι όμως και πρέπει να πάμε δυνατά για να δείξουμε το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο».


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή