Ειδήσεις - Ελλάδα

Δεν παραιτείται ο Γιαννόπουλος από το ΚΕΕΛΠΝΟ Προτεινόμενο

Επιμένει ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθανάσιος Γιαννόπουλος ότι δεν θα παραιτηθεί, παρά την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να τον παύσει από την θέση του.

Δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον κ. Πολάκη, ο κ. Γιαννόπουλος με δηλώσεις του τόνισε πως δεν παραιτείται καθώς δεν θα θέσει την προσωπική, πολιτική και πανεπιστημιακή πορεία του «υπό τα καπρίτσια του κυρίου Πολάκη».

 


«Μετά την τελευταία τροπή στα γεγονότα ενημερώνω ότι δεν θα παραιτηθώ. Δεν θέτω την προσωπική, πολιτική και πανεπιστημιακή μου πορεία υπό τα καπρίτσια του αναπληρωτή υπουργού υγείας κυρίου Πολάκη. Δυστυχώς αυτές είναι πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές» τόνισε ο Αθ. Γιαννόπουλος.
Οπως υποστήριξε, η ενέργεια του αναπληρωτή υπ. Υγείας «έχει ως στόχο να ποδηγετήσει τα μέλη του δ.σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ σε μια παράνομη ενέργεια κάτι που θα κριθεί όχι από εμένα αλλά από τα αρμοδία όργανα της δικαιοσύνης καθώς υπάρχει ήδη μηνυτήρια αναφορά από βουλευτές της αντιπολίτευσης».

 

Επεσήμανε δε ότι ο σε ό,τι τον αφορά, «δεν πρόκειται ποτέ να συμπράξω σε παρανομίες τις οποίες ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός υγείας έχει εμμέσως παραδεχθεί κάνοντας λόγο για «πολιτικές αποφάσεις» στους διορισμούς γιατρών στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Η θέση που έχω είναι επιστημονική, άμισθη και η παραμονή μου σε αυτήν έχει στοιχεία ηθικής και νομικής τάξης».


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή