Ειδήσεις - Ελλάδα

Ολοκληρώνεται η απογραφή δικαιούχων Κοινωνικού Τουρισμού

Ολοκληρώνεται στις 5 Μαΐου η απογραφή των δικαιούχων Κοινωνικού Τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στο νομό Αττικής. Το συνολικό κόστος του προγράμματος υπολογίζεται στα 62.700.000 ευρώ.

 

Ήδη, ένα ικανοποιητικό ποσοστό ατόμων έχει παραλάβει τα δελτία, καθώς η διαδικασία ξεκίνησε στις 9 Μαρτίου με αλφαβητική σειρά. Στις 2 και 3 Μαΐου, στα γραφεία του Οργανισμού, θα προσέλθουν όσοι το επώνυμό τους ξεκινά από Τ, ενώ στις 4 και 5 Μαΐου, θα προσέλθουν όσοι το επώνυμό τους ξεκινά από Υ έως Ω.

 

Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2011 δικαιούνται να λάβουν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι και τα μέλη των οικογένειών τους, που δεν πήραν το 2010 την παροχή αυτή ή εισιτήρια θερινού εκδρομικού προγράμματος ή εισιτήρια κρουαζιέρας. Εξαιρούνται οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι, οι άγαμες μητέρες και οι μονογονεϊκές οικογένειες, που έχουν εν ζωή έναν γονέα, οι οποίοι δικαιούνται δελτία Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2011, ανεξάρτητα αν το 2010 έλαβαν την παροχή αυτή ή εισιτήρια θερινού εκδρομικού προγράμματος ή εισιτήρια κρουαζιέρας. Τα άτομα με αναπηρία δικαιούνται μόνο δελτία Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2011 οι ίδιοι και τα προστατευόμενα μέλη τους, ανεξάρτητα αν έλαβαν την παροχή αυτή το 2010.

 

Η διάρκειά του θα είναι, για πρώτη φορά, ένας ολόκληρος χρόνος, από 1η Απριλίου 2011 έως 31 Μαρτίου 2012.

 

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται η διανομή των εισιτηρίων για το πρόγραμμα εναλλακτικού τουρισμού, ράφτινγκ, που θα υλοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 06-05-2011 έως 05-06-2011 και απευθύνεται σε νέες και νέους έως 45 ετών, δικαιούχους παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας Ν. Αττικής.

 

Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από 08.00 - 14.00, μέχρις ότου εξαντληθούν από τα γραφεία διανομής.

 

Τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται, είναι:

 

- Ατομικό και οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας,

 

- Αστυνομική ταυτότητα,

 

- Εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2010.

 

Τέλος, στις αρχές Ιουνίου, αναμένεται να ξεκινήσει η διανομή των κουπονιών για την αγορά βιβλίων, ενώ εφέτος, για πρώτη φορά, παρέχεται η δυνατότητα αγοράς και σχολικών βιβλίων.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή