Βούλτεψη: Βόμβα στη χώρα τα νέα μέτρα

Ως βόμβα που έπεσε στη χώρα χαρακτήρισε, η βουλευτής της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη, τα νέα μέτρα που εφαρμόζονται από 1η Ιουνίου, ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, κανείς δεν ασχολείται με την αύξηση του ΦΠΑ στο 24% και της τιμής του ψωμιού κατά 40%, αλλά μόνο με το αν η Ν.Δ. έπρεπε να αποχωρήσει ή όχι από τη Βουλή, κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για τις offshore εταιρείες.

 

«Η 1η Ιουνίου ήταν η πρώτη μέρα εφαρμογής του ΦΠΑ στο 24%, ακρίβυνε το ψωμί πάνω από 40%, έπεσε βόμβα στην Ελλάδα και όλοι ασχολούνται με το αν η ΝΔ έμεινε ή έφυγε, ή με το αν έπρεπε να μείνει ή να φύγει από τη Βουλή» ανέφερε η κ. Βούλτεψη μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιβάλλει την «κυρίαρχη άποψη» με την ανάδειξη του θέματος της αποχώρησης της Ν.Δ. από το Κοινοβούλιο.

 

Η διαδικασία αποχώρησης των κομμάτων από τη Βουλή αποτελεί συνήθη κοινοβουλευτική πρακτική, σημείωσε και υπογράμμισε την αποχώρηση του ΚΚΕ από τη συζήτηση της Πέμπτης χωρίς να αναδειχθεί το θέμα αντίστοιχα με την αποχώρηση της ΝΔ.

 

Επισήμανε ότι,από τη στιγμή που η διάταξη για τις εξωχώριες εταιρίες δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 27 Μαίου δεν είχε καμία σημασία αν η Ν.Δ. αποχωρούσε ή παρέμενε στη Βουλή. Επίσης, στο ερώτημα αν υπάρχουν βουλευτές της Ν.Δ. που πιθανόν να ψήφιζαν την τροπολογία σε περίπτωση που παρέμεναν στη Βουλή, η κ.Βούλτεψη απάντησε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνέβαινε κάτι τέτοιο.

 

Στο μεταξύ, αναφερόμενη στο πακέτο προτάσεων της Ν.Δ. για την συνταγματική αναθεώρηση, μεταξύ των οποίων και η παράταση της θητείας της Βουλής από 4 σε 5 έτη, υπογράμμισε ότι οι συχνές εκλογές δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας και διευκρίνισε ότι οι προτάσεις της ΝΔ κατατίθενται προς διαβούλευση και ότι θα συζητηθούν αρχικά στην κοινοβουλευτική της ομάδα.


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Ειδική εκδήλωση - προβολή θα πραγματοποιήσει στο βραβευμένο ελληνικό εστιατόριο "Le Mavrommatis" στο Παρίσι, τη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.