Νέες ζημιές για Swiss Re

Ζημιές για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο εμφάνισε η Swiss Re, , η δεύτερη μεγαλύτερη αντασφαλιστική παγκοσμίως, μετά από τις αποζημιώσεις που κλήθηκε να παράσχει σε πληγέντες από τους σεισμούς σε Νέα Ζηλανδία και Ιαπωνία.

 

Οι καθαρές ζημιές διαμορφώθηκαν στα 665 εκατ. δολάρια σε σχέση με τα κέρδη των 158 εκατ. δολαρίων πριν από ένα χρόνο. Οι ζημιές ήταν μεγαλύτερες από τα 1,03 δισ. ευρώ που ανέμεναν οι αναλυτές.

 

Η Swiss Re, η οποία προσπαθεί να ανακτήσει την αξιολόγηση ΑΑ που περιέκοψε η Standard & Poors το 2009, αναμένει ότι οι προ φόρων ζημιές στο α΄ τρίμηνο από τις φυσικές καταστροφές, θα διαμορφωθούν στα 2,3 δισ. δολάρια μετά από τους σεισμούς σε Ιαπωνία και Νέα Ζηλανδία.

 

Μια τέτοια εξέλιξη είναι πιθανό να πλήξει το κεφάλαιο της εταιρείας. «Παραμένουμε αισιόδοξοι και εμμένουμε στους στόχους της πενταετίας, και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τους πετύχουμε», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος Stefan Lippe.

 

Πρόσθεσε πως η επίδραση από τις φυσικές καταστροφές στο α΄ τρίμηνο δημιουργούν μια επιπρόσθετη πρόκληση, αλλά θα επιταχύνει ακόμη και την στροφή της αγοράς που ανέμενε για το 2012/2013.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να θωρακιστούν οι...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.