Αθλητικά

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα

Η αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα, στον α' γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, είναι το θέμα της σύσκεψης που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην οποία μετέχουν ο υφυπουργός Αθλητισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, ο γγΑ Πάνος Μπιτσαξής, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Λευτέρης Οικονόμου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλης Μαρινάκης, του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος και εκπρόσωποι άλλων φορέων του αθλητισμού.

 

Ο Γιώργος Νικητιάδης εξερχόμενος από τη σύσκεψη τόνισε: «Από την ΕΛΑΣ μας δόθηκαν στοιχεία που δείχνουν μείωση των επεισοδίων συγκριτικά με πέρυσι. Πρέπει να πάρουμε μέτρα και αποφάσεις που θα συντελέσουν στην εξάλειψη της βίας.

 

Μην ξεχνάμε ότι και στη Βρετανία πήραν μέτρα και πέρασαν πέντε χρόνια για να υπάρξουν αποτελέσματα».

 

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την επεισοδιακή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, την περασμένη Παρασκευή, επεσήμανε: «Οτιδήποτε δεν εξελίσσεται ειρηνικά, μπορεί να οδηγήσει σε περιστατικά βίας.

 

Δεν μπορούμε να παρέμβουμε στα σωματεία, αλλά να κάνουμε διάλογο. Το νέο νομοσχέδιο για τη βία θα κατατεθεί στο τέλος Ιανουαρίου».


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή