"Να μιλήσει πλέον ο λαός"

Την εκτίμηση πως οι πρόωρες εκλογές είναι πλέον μια λύση, εκφράζει ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος μιλώντας στον "Τύπο της Κυριακής", χαρακτηρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα ως "πυριδιταποθήκη" και ζητά "να μιλήσει πλέον ο λαός".

 

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί επισημαίνοντας πως το Μνημόνιο έχει αποτύχει, απορρίπτει τη συναίνεση έτσι όπως την επιδιώκει ο πρωθυπουργός, αλλά και το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, ενώ δεν κρύβει την ανησυχία του για τα φαινόμενα αποδοκιμασίας κατά των πολιτικών.

 

Σχετικά με το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, ο κ. Χαρακόπουλος το χαρακτηρίζει "κυβερνητικό πυροτέχνημα", καθώς, όπως είπε, δεν έχουν ξεκαθαρίσει τί θα τεθεί ως αντικείμενο επιλογής από τους πολίτες.

 

Σκληρή είναι και η κριτική του όσον αφορά και τον τρόπο που θα ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο στη Βουλή.

 

"Προκαλέσαμε την κυβέρνηση να φέρει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ως νομοθέτημα με άρθρα. Και να ψηφίσουμε κατ' άρθρο ότι συμφωνούμε. 'Οχι ένα άρθρο με εκβιαστικό δίλημμα. Ιδού η Ρόδος", λέει χαρακτηριστικά ο κ. Χαρακόπουλος ο οποίος επισημαίνει πως η πολιτική των φόρων και των οριζόντιων περικοπών οδηγεί μόνο σε μεγαλύτερη ύφεση.


protoselida

Secret Money

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

Δεν πρόλαβε να εξοντώσει η ρουκέτα του αμερικανικού drone τον Iρανό στρατηγό Σουλεϊμανί και σε...

Υγεία & Διατροφή

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Οι νέες εξειδικευμένες θεραπείες στην αντιμετώπιση του καρκίνου και όχι μόνο, προσφέρουν ελπίδα σε χιλιάδες...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.