Deal News Online

undefined

PEUGEOT BIPPER VAN HDI 80: Ο τετράτροχος σύμμαχος των επιχειρήσεων

Με τιμή από 11.860 χωρίς ΦΠΑ και εξοπλισμό επιβατικού, το γαλλικό επαγγελματικό σαρώνει την αγορά

 

Πώς θα σας φαινόταν αν, αντί για ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, αγοράζατε έναν αφοσιωμένο συνεργάτη για τη δουλειά σας; Αυτό είναι το Peugeot Bipper Van HDI 80, το οποίο, εκτός από χαμηλή τιμή κτήσης, μακρά διαστήματα συντήρησης, αξιοπιστία και χαμηλή κατανάλωση έχει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένας επαγγελματίας.

 

Άλλωστε, το Bipper σχεδιάστηκε από λευκό χαρτί, με αυτό το γνώμονα, να υπηρετεί τις ανάγκες του επαγγελματία. Και, με μήκος 3,86 μέτρα, είναι ο κυρίαρχος μεταφορέας στις αστικές μετακινήσεις και με τον τεράστιο χώρο φόρτωσης που φτάνει τα 2,8 κυβικά. Ο δε εξοπλισμός, είναι επιπέδου επιβατικού αυτοκινήτου, αφού περιλαμβάνει ηλεκτρικά παράθυρα, κλειδαριές, υποβοήθηση τιμονιού, A/C, ABS, ESP κ.α.

 

Βέβαια, το μεγάλο του ατού, είναι η... σχέση του με τα λεφτά. Γιατί δεν έχει μόνο χαμηλό κόστος κτήσης (11.860 ευρώ χωρίς ΦΠΑ), αλλά και συντήρησης. Πλην της πενταετούς εγγύησης που δίνει η Peugeot (ή 100.000 χλμ), το Bipper έχει χαμηλή κατανάλωση (μεικτή 4,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, «ζητά» συντήρηση κάθε 35.000 χλμ ή δύο χρόνια και έχει χαμηλά κόστη ανταλλακτικών, στο δίκτυο εξυπηρέτησης της γαλλικής μάρκας που απλώνεται σε κάθε γωνιά της χώρας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο;

 

Όταν λοιπόν επιλέγετε ένα Bipper, δεν επιλέγετε απλά ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, αγοράζετε έναν δυνατό συνεργάτη, ο οποίος σας προσφέρει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (ή 100.000 χλμ), χαμηλή κατανάλωση, χαμηλά κόστη χρήσης και αποδεδειγμένη αξιοπιστία με πολλούς ευχαριστημένους χρήστες. Η μεγάλη του επιτυχία όμως, είναι ότι καταφέρνει να είναι άνετο και να προσφέρει όλες τις ανέσεις ενός επιβατικού με περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις και δυνατότητα κίνησης στον πράσινο δακτύλιο κάθε μέρα.

 

Οι διαστάσεις

 

Το συμπαγές αμάξωμα του Bipper το καθιστά πραγματικά εύχρηστο. Η πολύ καλή ορατότητα που προσφέρει η εργονομική θέση οδήγησης καθιστούν το Bipper φιλικό σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης. Συμπαγές αλλά πολύ άνετο, με μικρές διαστάσεις και μεγάλο ωφέλιμο όγκο, το Bipper είναι πολύ φιλικό στους ελιγμούς. 100% εκμεταλλεύσιμος χώρος. Παρά το μικρό του μέγεθος, το Bipper προσφέρει ένα ελάχιστο ωφέλιμο όγκο 2,5 m³ για ωφέλιμο φορτίο μέχρι 610 κιλά! Το Bipper είναι επομένως 20% μικρότερο από τα minivans στην αγορά. Ο χώρος φόρτωσης, κυβισμένος, ίσιος και επίπεδος, έχει πάτωμα με μήκος 1.523μ και μπορεί να φιλοξενήσει εύκολα ογκώδη αντικείμενα.

 

Ο συνδυασμός των μικρών εξωτερικών διαστάσεων και της ευρυχωρίας στο εσωτερικό, αποτελεί βασικό πλεονέκτημα του Bipper, πρωτόγνωρο στην κατηγορία του. Το μικρό συνολικό μήκος του, μόλις 3,86 m, αποδεικνύεται ιδιαίτερα βολικό στις πιεστικές συνθήκες κίνησης στην πόλη.

 

Είναι δε και εξαιρετικά εύχρηστο. Χάρη στις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις του αμαξώματος, το Bipper αποδεικνύεται εξαιρετικά εύχρηστο και ευκίνητο. Η μεγάλη ορατότητα που προσφέρει το υπερυψωμένο κάθισμα του οδηγού, η εργονομία της θέσης οδήγησης και η άριστη οδική συμπεριφορά του σε όλους τους τύπους διαδρομών, αστικούς, περιαστικούς, αγροτικούς, κάνουν το Bipper εξαιρετικά φιλικό ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες οδήγησης ή στάθμευσης.

 

Σε μια άλλη καινοτομία, το Bipper μείωσε τον κύκλο στροφής. Η διάμετρος στροφής είναι αυτή του κύκλου που διαγράφει ο μπροστινός τροχός ενός οχήματος κατά τη μέγιστη στροφή του. Το Bipper μείωσε τη διάμετρο στροφής σε μόλις 9,95 m, προσφέροντας, έτσι, μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη διάρκεια δύσκολων ελιγμών, όπως η αναστροφή σε στενό δρόμο ή η στάθμευση σε περιορισμένο χώρο.

 

Χώρος φόρτωσης

 

Το Bipper προσφέρει ελάχιστο ωφέλιμο όγκο 2,5 m3 για ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να φτάσει τα 590 κιλά, ενώ οι εξωτερικές διαστάσεις του οχήματος είναι κατά 20% μικρότερες από των αντίστοιχων επαγγελματικών της κατηγορίας του! Ο τετραγωνισμένος χώρος φόρτωσης διαθέτει επίπεδο δάπεδο μήκους 1,523 m για την εύκολη μεταφορά ογκωδών αντικειμένων.

 

Το δε κάθισμα Multi-Flex του συνοδηγού αναδιπλώνεται στο δάπεδο απελευθερώνοντας επιπλέον χώρο 950 mm και αυξάνοντας τον ωφέλιμο όγκο φόρτωσης στα 2,8 m3. Εκτός από το διαχωριστικό τύπου σκάλας στη θέση του οδηγού, που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, το Bipper προσφέρει πολυάριθμες επιλογές διαχωριστικών μεταξύ καμπίνας και χώρου φόρτωσης, όπως σταθερό κλειστό ή με κινητό τμήμα.

 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΟΛΙΣ 4,4 LT/100 KM

 

Με οικονομικό και αποδοτικό κινητήρα

 

Το Bipper διατίθεται με τον κινητήρα 1,3 l - HDi απόδοσης 80hp, τόσο με μηχανικό, όσο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Με τεχνολογία HDi για καλύτερη καύση και χαμηλότερη κατανάλωση, ο πετρελαιοκινητήρας αυτός της γαλλικής μάρκας που έχει «παράδοση» στους αποδοτικούς και «πράσινους» κινητήρες, πληροί τις προδιαγραφές του προτύπου εκπομπής ρύπων Euro 6 και αποδίδει μέγιστη ισχύ 80 ίππων, προσφέροντας άνετη οδήγηση και μέγιστη οικονομία καυσίμου, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Επιπλέον, με εκπομπές CO2 που δεν ξεπερνούν τα 119 g/km, αποδεικνύεται ιδιαίτερα φιλικός προς το περιβάλλον.

 

Δυναμικός και ελαστικός, ο κινητήρας HDi 80 ίππων Euro 6 προσφέρει ιδιαίτερη απόλαυση κατά την οδήγηση στην πόλη ή στον αυτοκινητόδρομο. Στα σημαντικότερα, τον τομέα προστασίας του περιβάλλοντος, το φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων με το οποίο είναι εξοπλισμένος, τον κάνει φιλικό προς το περιβάλλον. Επιπλέον, η ένδειξη αλλαγής σχέσης στην οθόνη του ταμπλό σάς βοηθά να περιορίσετε την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές.

 

 

Από την ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

Media

ΠΣΑΤ: Σποτ για τον ρόλο της αθλητικής δημοσιογραφίας

ΠΣΑΤ: Σποτ για τον ρόλο της αθλητικής δημοσιογραφίας

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) με τηλεοπτικό σποτ που ετοίμασε και προβάλλουν τα Μέσα...

Περιβάλλον

IEA: «Βουτιά» 20% στις παγκόσμιες επενδύσεις ενέργειας

IEA: «Βουτιά» 20% στις παγκόσμιες επενδύσεις ενέργειας

Οι παγκόσμιες επενδύσεις ενέργειας αναμένεται να βυθιστούν κατά περίπου 20% ή 400 δισεκατομμύρια δολάρια το...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.