Γιατί οι φορτιστές κινητών έχουν κοντό καλώδιο

Δυσκολεύουν τους χρήστες των κινητών

 

Ενα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των smartphones είναι πως οι φορτιστές που δίνουν οι κατασκευάστριες εταιρίες έχουν κοντά καλώδια.

 

Μάλιστα πολλοί σπεύδουν να αγοράσουν καλώδια μεγαλύτερα σε μήκος ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα και κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Κατηγορώντας μάλιστα τις εταιρείες για... τσιγκουνιά. Ωστόσο δεν είναι οικονομικό το ζήτημα.

 

Η γνωστή ιστοσελίδα LifeHacks πάντως υποστηρίζει πως τα κοντά καλώδια που συνοδεύουν τα κινητά κατά την αγορά τους δεν οφείλονται ούτε σε τσιγκουνιά, αλλά ούτε και σε αβλεψία από την πλευρά των εταιρειών. Ο βασικός λόγος που οι κατασκευαστές κάνουν τόσο κοντά τα καλώδια φόρτισης, είναι για να αποθαρρύνουν τη χρήση των κινητών όσο είναι στο ρεύμα.

 

Ωστόσο κάποιοι δίνουν και άλλες εξηγήσεις όπως ότι όλα είναι μελετημένα και βάσει μινιμαλιστικής σχεδίασης. Δηλαδή το καλώδιο έχει το ιδανικό μήκος για την πλειονότητα των χρήσεων. Δηλαδή να φτάνει το καλώδιο από την πρίζα στο κοντινότερο μέρος, στο γραφείο, στο κομοδίνο, στον πάγκο της κουζίνας. Αρα δεν πρόκειται για εξοικονόμηση χρημάτων από τους κατασκευαστές, αφού το κόστος είναι μικρό, αλλά από άποψη.

 

Οι χρήστες πάντως δεν φαίνεται να ικανοποιούνται με καμία από τις απαντήσεις και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, σπεύδουν να αγοράσουν μακρύτερο καλώδιο και power bank.


protoselida

World Business

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen για να επενδύσει

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen…

Έτοιμη να προσφέρει περισσότερα κίνητρα στην Volkswagen είναι η Βουλγαρία προκειμένου να πείσει την αυτοκινητοβιομηχανία...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Υγεία & Διατροφή

 Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων Βοηθειών» της Blue Star Ferries

Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων…

Η BLUE STAR FERRIES στα πλαίσια του προγράμματός της «Πρώτες Βοήθειες» που πραγματοποιεί για 6η...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.