Με πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών Προτεινόμενο

Έσπασε το ανοδικό σερί για το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς έκλεισε κοντά στα χαμηλά της ημέρας.

 

Συγκεκριμένα, ο γενικός δείκτης έκλεισε με απώλειες 1,41% στις 645,16 μονάδες, ενώ σήμερα κινήθηκε μεταξύ των 643,74 μονάδων (-1,63%) και 654,20 μον. (-0,03%). Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 35,8 εκατ. ευρώ και ο όγκος ανήλθε στα 26 εκατ. τεμάχια, ενώ μέσω προσυμφωνημένων πράξεων διακινήθηκαν 3 εκατ. τεμάχια.

 

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με πτώση 1,36%, στις 1.705,72 μονάδες, ενώ στο -0,77% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap και στις 1.082,39 μονάδες. Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με απώλειες 2,85% στις 397,87 μονάδες.

 

Στο ταμπλό τώρα, μετά το τριήμερο +34%, η Πειραιώς σημείωσε απώλειες σήμερα της τάξεως του 7,07%, με τη ΔΕΗ να ακολουθεί με πτώση 5,59%, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το διαγωνισμό για τις λιγνιτικές σε Μελίτη και Μεγαλόπολη. Απώλειες 3,27% σημείωσε η Eurobank, ενώ άνω του 2% ήταν η πτώση σε Jumbo, Alpha Bank, Grivalia, Μυτιληναίο, Φουρλή, ΕΧΑΕ και Λάμδα.

 

Οι απώλειες σε Ελλάκτωρ, Βιοχάλκο, ΟΤΕ, Aegean, Σαράντη, Τιτάν, ΓΕΚ Τέρνα και Εθνική ξεπέρασαν το 1%, ενώ ήπια πτωτικά έκλεισαν οι Motor Oil, Ελληνικά Πετρέλαια, Coca Cola, ΟΠΑΠ και ΑΔΜΗΕ. Ο ΟΛΠ, από το +2,35% το πρωί έκλεισε αμετάβλητος, ενώ η ΓΕΚ Τέρνα στο τέλος έκανε ένα μίνι ράλι κλείνοντας στο +0,97%.


protoselida

World Business

Μερίδιο στην Tesla θέλουν γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Μερίδιο στην Tesla θέλουν γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ορισμένες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες φαίνεται να ενδιαφέρονται για μερίδιο στην αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla,...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Στην Κίνα βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.