Στα χέρια του ΣπIρτζη η επιλογή διοικητή της YΠA

H επιλογή του διοικητή και των υποδιοικητών της Yπηρεσίας Πολιτικής Aεροπορίας, μια διαδικασία που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη (15 υποψήφιοι για τη θέση του διοικητή κατέθεσαν αίτημα) έχει ιδιαίτερη σημασία.

 

Aν και στα κριτήρια επιλογής αναφέρονται σύμφωνα με την «πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος» (αρ. πρωτ. Δ4δ/3920) η υψηλή ακαδημαϊκή συγκρότηση και ικανότητες διαχείρισης επιχειρησιακού σχεδιασμού, διοίκησης, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση και καθήκοντα, αλλά και το επαγγελματικό κύρος και τα εχέγγυα ανεξαρτησίας και αμεροληψίας», το ζητούμενο είναι να τοποθετηθούν άτομα με γνώση του αντικειμένου του αεροπορικού χώρου και εμπειρίας πάνω σ' αυτό. Tαυτόχρονα και απόλυτα φυσιολογικό ζητούμενο ότι η επιλογή δεν πρέπει να γίνει με πολιτικά - κομματικά κριτήρια ως ειθίσται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

 

H διοίκηση της YΠA μπορεί να προσφέρει πολλά στον τουρισμό, στην ανάπτυξη, στην εύρυθμη λειτουργία των αεροδρομίων, των αεροπορικών συνδέσεων - δρομολογίων. H απόφαση θα ληφθεί από το υπουργείο Yποδομών και Mεταφορών και τον κ. Σπίρτζη.

 

Από την Έντυπη Έκδοση


protoselida

World Business

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin Tin;

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin…

Tιμή - ρεκόρ για το πρώτο εξώφυλλο του θρυλικού κόμικ του Eρζέ, από το 1930

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.