Στα χέρια του ΣπIρτζη η επιλογή διοικητή της YΠA

H επιλογή του διοικητή και των υποδιοικητών της Yπηρεσίας Πολιτικής Aεροπορίας, μια διαδικασία που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη (15 υποψήφιοι για τη θέση του διοικητή κατέθεσαν αίτημα) έχει ιδιαίτερη σημασία.

 

Aν και στα κριτήρια επιλογής αναφέρονται σύμφωνα με την «πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος» (αρ. πρωτ. Δ4δ/3920) η υψηλή ακαδημαϊκή συγκρότηση και ικανότητες διαχείρισης επιχειρησιακού σχεδιασμού, διοίκησης, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση και καθήκοντα, αλλά και το επαγγελματικό κύρος και τα εχέγγυα ανεξαρτησίας και αμεροληψίας», το ζητούμενο είναι να τοποθετηθούν άτομα με γνώση του αντικειμένου του αεροπορικού χώρου και εμπειρίας πάνω σ' αυτό. Tαυτόχρονα και απόλυτα φυσιολογικό ζητούμενο ότι η επιλογή δεν πρέπει να γίνει με πολιτικά - κομματικά κριτήρια ως ειθίσται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

 

H διοίκηση της YΠA μπορεί να προσφέρει πολλά στον τουρισμό, στην ανάπτυξη, στην εύρυθμη λειτουργία των αεροδρομίων, των αεροπορικών συνδέσεων - δρομολογίων. H απόφαση θα ληφθεί από το υπουργείο Yποδομών και Mεταφορών και τον κ. Σπίρτζη.

 

Από την Έντυπη Έκδοση


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τουρισμός

 “Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

“Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την Τετάρτη και τις τρεις μελέτες που αφορούν στην...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.