Επιχειρηματίας στην Ελασσόνα ο Σάκης Ρουβάς

Ο γνωστός τραγουδιστής θα δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην περιοχή

 

Να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην περιοχή της Ελασσόνας σχεδιάζει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα επισκέπτεται αρκετά συχνά την περιοχή. Άλλωστε, από εκεί κατάγεται σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη.

 

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, τα σχέδια του δημοφιλούς τραγουδιστή επιβεβαιώνει η συνάντησή του με τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Ευαγγέλου, ο οποίος ανέβασε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες από τη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του.

 

«Είχα την χαρά να δεχθώ τον Σάκη Ρουβά στο γραφείο μου στο Δημαρχείο και να συνομιλήσω μαζί του για θέματα που άπτονται μελλοντικών επιχειρηματικών του σχεδίων, αλλά και για το πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει την ελληνική γραφειοκρατία, ακόμα και αν ανήκει στην κατηγορία των “διάσημων” Ελλήνων, εκεί όπου υποτίθεται πως όλα γίνονται πιο εύκολα.

 

Επίσης συμφωνήσαμε πως η «εξωστρέφεια» είναι ένα από τα βασικά «εργαλεία» του σύγχρονου τρόπου διοίκησης, και ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε πολλά να πει στο κομμάτι αυτό.

 

Ακριβώς αυτό το μέτωπο εξωστρέφειας είναι που διευρύνουμε κάθε μέρα που περνάει, με γνώμονα έναν ακόμα πιο ισχυρό Δήμο, για τους κατοίκους της Ελασσόνας και ολόκληρης της επαρχίας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση ο Δήμαρχος Ελασσόνας.

 


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών εφημερίδων είναι οι ακόλουθοι:

Secret Money

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο, την ώρα που βρίσκεται στην Eλλάδα η αντιπρόεδρος του...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.