Νetflix: 9,6 εκατ. νέοι συνδρομητές το 2019

Η Netflix, η δημοφιλής εταιρεία streaming απέκτησε 9,6 εκατομμύρια νέους συνδρομητές κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, από τους οποίους 1,74 εκατομμύρια προέρχονται από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση για τα κέρδη της, η οποία κυκλοφόρησε την Τρίτη.

 

Το νούμερο αυτό ξεπερνά τις προβλέψεις των αναλυτών για περίπου 9 εκατομμύρια νέους συνδρομητές. Πλέον η Netflix διαθέτει 148,8 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, εκ των οποίων τα 60,2 εκατομμύρια προέρχονται από τις ΗΠΑ.

 

Τα κέρδη της το πρώτο τρίμηνο του 2019 αυξήθηκαν στα 344 εκατομμύρια δολάρια από τα 290 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο του περασμένου έτους. Τα έσοδα της αυξήθηκαν κατά 22% στα 4,52 δισ. δολάρια. Τα κέρδη της ξεπέρασαν επίσης τις εκτιμήσεις των αναλυτών που ανέμεναν κέρδη ύψους 58 σεντς ανά μετοχή σε πωλήσεις ύψους $4,5 δισεκατομμυρίων.

 

Αν και η εταιρεία σημειώνει πτώση 1% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, οι επενδυτές επικεντρώνονται κυρίως στους συνδρομητές της Νetflix παρά στις οικονομικές της επιδόσεις διότι αυτό το στοιχείο είναι τώρα σημαντικό καθώς αυξάνεται ο ανταγωνισμός από τις Apple και Disney.

 

Όσον αφορά τις προβλέψεις για το δεύτερο τρίμηνο η Netflix ανακοίνωσε πως αναμένει κέρδη 55 σεντς ανά μετοχή, μειωμένα από τα 85 σεντς ανά μετοχή που είχε σημειώσει την αντίστοιχη περσινή περίοδο και πολύ χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών που κάνουν λόγο για 99 σεντς ανά μετοχή. Αναμένει επίσης 5 εκατομμύρια νέους συνδρομητές το δεύτερο τρίμηνο, χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών που εκτιμούν πως κατά μέσο όρο οι νέοι συνδρομητές θα ανέλθουν στα 5,4 εκατομμύρια.

 

«Πιστεύουμε ότι όλοι συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε καθώς όλοι επενδύουμε περισσότερο στο περιεχόμενο και βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και καθώς οι καταναλωτές συνεχίζουν να απομακρύνονται από τη συμβατική τηλεόραση», ανέφερε η εταιρεία.

 

 

 

 

 

 


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

8η Διεθνής Συνάντηση για την Υβριδική Τηλεόραση στην Αθήνα

8η Διεθνής Συνάντηση για την Υβριδική Τηλεόραση στην…

Η Αθήνα θα φιλοξενήσει την 8η Διεθνή Συνάντηση για την Υβριδική Τηλεόραση στις 21 και...

Secret Money

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Mπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν γύρω από τα ναυπηγεία Eλευσίνας, αλλά το όνομα του Nίκου...

Αθλητικά

Εφυγε από τη ζωή ο θρυλικός  «Σαμψών»

Εφυγε από τη ζωή ο θρυλικός «Σαμψών»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 90 ετών άφησε ο παλαιστής Γιάννης Κεσκελίδης, που έμεινε...

Αυτοκίνητο

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Την επίσημη παρουσίασή της στην Αθήνα πραγματοποίησε η Mazda, ξεκινώντας τις λιανικές πωλήσεις οχημάτων της...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.