Ανεβάζει το στόχο για κέρδη το 2019 η Novartis

Προς τα πάνω αναθεώρησε του στόχους της για την κερδοφορία του 2019 η ελβετική φαρμακοβιομηχανία Novartis, μετά τις επιδόσεις του πρώτου τριμήνου, που ξεπέρασαν τις προβλέψεις των επενδυτών.

 

Η Novartis έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της σε ογκολογικές θεραπείες και θεραπείες σπάνιων ασθενειών και η στρατηγική φαίνεται να αποδίδει. Το πρώτο τρίμηνο εμφάνισε κέρδη ύψους 1,21 δολαρίων ανά μετοχή  ή 2,81 δισ. δολαρίων, αυξημένα κατά 13% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, χάρη και στις ισχυρές πωλήσεις του φαρμάκου Cosentryx.

 

Οι πωλήσεις του τελευταίου έκαναν άλμα 41% στα 791 εκατ. δολάρια. Τα συνολικά έσοδα της εταιρείας (εξαιρούμενων των πωλήσεων της Alcon) αυξήθηκαν 7% στα 11,1 δισ. δολάρια.

 

Η εταιρεία αναμένει πλέον αύξηση των ετήσιων κερδών κατά «υψηλό μονοψήφιο ποσοστό» έναντι αρχικής εκτίμησης για «μονοψήφιο ποσοστό μεσαίας τάξης».


protoselida

World Business

Μερίδιο στην Tesla θέλουν γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Μερίδιο στην Tesla θέλουν γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ορισμένες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες φαίνεται να ενδιαφέρονται για μερίδιο στην αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla,...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Στην Κίνα βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.