Εκτός διαπραγμάτευσης η μετοχή της Creta Farm

Εκτός διαπραγμάτευσης βρέθηκε η μετοχή της Creta Farm, εξαιτίας ενός δανείου του αντιπροέδρου το ΔΣ Κωνσταντίνου Δομαζάκη προς την εταιρεία, όπως αναφέρει ο ίδιος σε επιστολή του προς τον ορκωτό λογιστή.

 

Όπως σημειώνεται στις λογιστικές καταστάσεις στις 02 Απριλίου 2019 ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθύνων Σύμβουλος και βασικός μέτοχος της εταιρείας «απέστειλε επιστολή προς τον Ορκωτό Ελεγκτή της Εταιρείας με την οποία ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος είχε χρηματοδοτήσει την εταιρία με κεφάλαια ύψος € 11,6 εκατ. κατά τα έτη 2005 - 2006.

 

Σε συνέχεια της ανωτέρω επιστολής, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε άμεσα, προς προστασία της εταιρείας και του επενδυτικού κοινού, να διενεργηθεί σχετικός ειδικός έλεγχος από ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο διεθνούς φήμης. Από την έως σήμερα ελεγκτική εργασία του ανεξάρτητου ελεγκτικού οίκου δεν προκύπτουν επαρκή στοιχεία που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας και του Ομίλου».

 

Για το θέμα ο ορκωτός λογιστής θέτει θέμα «έμφασης» και αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Η τελευταία ζητά από την εταιρεία να προχωρήσει σε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού σχετικά με τα ευρήματα του ειδικού ελέγχου από τον ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο» αλλά και να προχωρήσει σε τυχόν επανακατάρτιση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης για το 2018.


protoselida

World Business

H Walmart μηνύει την Tesla

H Walmart μηνύει την Tesla

Η Walmart μηνύει την Τesla, καθώς όπως υποστηρίζει τα ηλιακά πάνελ της δεύτερης προκάλεσαν πυρκαγιές...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.