Στον Όμιλο Συγγελίδη η αντιπροσωπεία της Mazda στην Ελλάδα

Η Mazda επιστρέφει στην ελληνική αγορά, μετά από απουσία περίπου πέντε ετών, μέσω του ομίλου Συγγελίδη, στοχεύοντας σε πωλήσεις νέων μοντέλων στην εγχώρια αγορά από τις αρχές του καλοκαιριού.

 

Η αρχή μάλιστα θα γίνει με νέο σημείο πώλησης στο νότιο τομέα της Αθήνας και οι Έλληνες οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τελευταία σειρά μοντέλων της Mazda, όπως το Mazda3, το Mazda MX-5, καθώς και το Mazda CX-5 SUV.

 

O David McGonigle, Regional Director της Mazda Centraland South East Europe, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την επίτευξη της συγκεκριμένης συμφωνίας.

 

Τα τελευταία χρόνια ήμασταν αποδέκτες συνεχών αιτημάτων για επιστροφή της μάρκας στην Ελλάδα και τώρα πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Στον Όμιλο Συγγελίδη βρήκαμε έναν συνεργάτη υψηλών προδιαγραφών, που πιστεύει στις αξίες της μάρκας και θα διασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο την επάνοδό της σε μια αγορά στην οποία τα αυτοκίνητά μας είχαν σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία στο παρελθόν.

 

Από την πλευρά του, ο Πολύχρονης Συγγελίδης, επικεφαλής των επιχειρήσεων του Ομίλου σχολίασε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που η Mazda επέλεξε εμάς για αυτό το εγχείρημα, σε αυτή την σημαντική στιγμή για το brand. Είμαστε βέβαιοι ότι η μακροχρόνια δέσμευσή μας στην επίτευξη μιας ηγετικής θέσης στη εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, παρέχοντας έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών και μια εμπειρία υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας, θα επιτρέψουν σε μια νέα γενιά Ελλήνων να γνωρίζουν και να ερωτευθούν τα αυτοκίνητα της Mazda».

 

Θυμίζεται πως Mazda τον Ιούλιο του 2014, κατέθεσαι αίτηση πτώχευσης ωστόσο διατηρήθηκε, όμως, το δίκτυο των 14 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Mazda στην Ελλάδα, οι οποίοι παρείχαν υπηρεσίες, συντήρηση και και γνήσια ανταλλακτικά Mazda σε εθνικό επίπεδο.


protoselida

World Business

 Καλύφθηκε η διάθεση μετοχών της Alibaba

Καλύφθηκε η διάθεση μετοχών της Alibaba

Πολλές φορές έχει καλυφθεί το βιβλίο προσφορών, στη δημόσια προσφορά της κινεζικής Alibaba Group στο...

Secret Money

 Eμπλοκή με  τον... Hρακλή

Eμπλοκή με τον... Hρακλή

Mε εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις προσήλθαν στις συναντήσεις της Tετάρτης, μεταξύ τραπεζιτών και υφ. Oικονομίας...

Αυτοκίνητο

Το Mazda CX-30 κατακτά 5 αστέρια  στην αξιολόγηση του Euro NCAP

Το Mazda CX-30 κατακτά 5 αστέρια στην…

Το νέο Mazda CX-30 επιτυγχάνει την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων στις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης...

Τεχνολογία

Έρχονται αλλαγές στο Ιnstagram

Έρχονται αλλαγές στο Ιnstagram

Τέρμα στα ορατά likes στις φωτογραφίες: Η μια αγορά μετά την άλλη βιώνει από σήμερα...

Υγεία & Διατροφή

Ενστάσεις Ε.Ο.Φ. για τον διορισμό του νέου ΔΣ

Ενστάσεις Ε.Ο.Φ. για τον διορισμό του νέου ΔΣ

Ανακοινώθηκε ο διορισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), το οποίο για...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.