Λοβέρδος: Φωτογραφίες «θανάσιμης υποκρισίας» τα καρέ με τον Τσίπρα σε θαλαμηγό

«Είναι λίγες ημέρες μετά την πυρκαγιά στο Μάτι και λίγες μέρες πριν το διχαστικό διάγγελμα στην Ιθάκη» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος

 

Ως «φωτογραφίες μια θανάσιμης υποκρισίας» χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος τις φωτογραφίες στις οποίες, κατά πληροφορίες, εικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να απολαμβάνει πολυτελείς διακοπές σε θαλαμηγό αγνώστου ιδιοκτήτη, σε άγνωστο χρόνο και τόπο.

 

«Είναι λίγες ημέρες μετά την πυρκαγιά στο Μάτι και λίγες μέρες πριν το διχαστικό διάγγελμα στην Ιθάκη» είπε ο κ. Λοβέρδος στον ΘΕΜΑ 104,6 επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσπίρας «πήγε στην Ιθάκη για να διχάσει» ενώ είχε προηγηθεί λίγες ημέρες νωρίτερα «η υποκριτική σύσκεψη που γνώριζε ότι υπάρχουν νεκροί αλλά έκανε τον άσχετο».

 

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε και στην υπουργοποίηση Θεοχαρόπουλου σημειώνοντας ότι «ήταν τόσο μαχητικός κατά του ΣΥΡΙΖΑ ώστε κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη».

 

«Ο άνθρωπος αυτός ευτέλισε τον εαυτό του» είπε για τον νέο υπουργό Τουρισμού υπενθυμίζοντας ότι «ήταν πολύ βαρύς στην πολιτική του κριτική κατά του Κουβέλη και τώρα θα πρέπει να λέει αυτά στον εαυτό του στον καθρέφτη».


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Σε ειδική τελετή ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Μπρούλιας, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τους διοργανωτές,...

Secret Money

Παραμένει άφαντη

Παραμένει άφαντη

H υπογραφή της σύμβασης για το ένα κομμάτι της Aφάντου με τον όμιλο του ομογενούς...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.