Αναμένει να αποκαταστήσει την κερδοφορία της στην Ευρώπη η Fiat Chrysler Automobiles

Η Fiat Chrysler Automobiles, αναμένει να αποκαταστήσει την κερδοφορία της στην Ευρώπη, μέχρι το τέταρτο τρίμηνο ή νωρίτερα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ιταλικού ομίλου, Μίχαελ Μάνλεϊ.

 

Το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, η Fiat Chrysler Automobiles(FCA) σημείωσε απώλειες 19 εκατ. ευρώ, στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, αναφέρει το Automotive News Europe.

 

Τα έσοδα της FCA στην περιοχή EMEA μειώθηκαν κατά 10%, λόγω χαμηλότερων όγκων στις πωλήσεις. Οι αποστολές καινούργιων οχημάτων στις αγορές μειώθηκαν κατά 44.000 μονάδες. Η πτώση άγγιξε το 12% και ο μειωμένος όγκος των αποστολών περιορίσθηκε στις 302.000 μονάδες. Οι μάρκες Alfa Romeo και Fiat κατέγραψαν την μεγαλύτερη πτωτική τάση, δήλωσε ο Μάνλεϊ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι το νέο crossover που βασίζεται στο πρωτότυπο Alfa Romeo Tonale, θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την αναβίωση των οικονομικών στοιχείων της FCA. Το πρωτότυπο Alfa Romeo Tonale, έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκίνητου της Γενεύης τον Μάρτιο και απέσπασε θετικές κριτικές.

 

Σύμφωνα με την JATO Dynamics, οι πωλήσεις της Alfa Romeo Giulietta μειώθηκαν κατά 42% στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, οι παραδόσεις της Giulia περιορίσθηκαν κατά 45% και της Stelvio μειώθηκαν κατά 16%. Στις ΗΠΑ, οι πωλήσεις της Giulia μειώθηκαν κατά 34% το πρώτο τρίμηνο, ενώ η ζήτηση για την Stelvio μειώθηκε κατά 16%.

 

Και τα τρία μοντέλα της Alfa Romeo παράγονται στο εργοστάσιο στο Cassino της Ιταλίας. Η FCA έχει μειώσει την παραγωγή στο συγκεκριμένο εργοστάσιο για να αντιμετωπίσει την πτώση της ζήτησης.

 

Οι μάρκες Fiat, Alfa Romeo και Maserati, δεν έχουν ανακοινώσει την παραγωγή νέων μοντέλων για το 2019.


protoselida

World Business

Air Liquide: Επένδυση 30 εκατ. στο διυλιστήριο Tabangao στο Batangas

Air Liquide: Επένδυση 30 εκατ. στο διυλιστήριο Tabangao…

Η Air Liquide θα επενδύσει 30 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μίας προηγμένης μονάδας παραγωγής...

Media

Reuters: Ίσως πάρει μήνες η επιστροφή της Aramco σε φυσιολογικούς ρυθμούς

Reuters: Ίσως πάρει μήνες η επιστροφή της Aramco…

Η πλήρης επιστροφή της Saudi Aramco στους φυσιολογικούς όγκους παραγωγής πετρελαίου, "ίσως πάρει μήνες", ...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.