Σε υψηλό 3,5 μηνών η τιμή του χρυσού

Ανοδικά κινήθηκε η τιμή του χρυσού την Τετάρτη με την προοπτική μιας μείωσης των επιτοκίων από την Fed εν μέσω οικονομικής αδυναμίας στις ΗΠΑ να δίνει ώθηση στην τιμή του μετάλλου και να την οδηγεί στο υψηλότερο κλείσιμο των τελευταίων 3,5 μηνών.

 

Η τιμή του χρυσού άγγιξε το ενδοσυνεδριακό υψηλό των 1.349 δολαρίων ανά ουγγιά μετά την έκθεση της ADP για την απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα το Μάιο σύμφωνα με την οποία οι εργοδότες προσέλαβαν 27.000 άτομα τον μήνα αυτό -στη μικρότερη άνοδο των νέων θέσεων απασχόλησης από τον Μάρτιο του 2010.

 

"Τα στοιχεία της ADP ήταν τεράστια απογοήτευση για τους 'ταύρους' του δολαρίου. Συνήθως το νούμερο αυτό στρώνει το δρόμο για το πιο σημαντικό νούμερο, αυτό των καταστάσεων μισθοδοσίας στον δευτερογενή και τριτογενή τομέα των ΗΠΑ που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή και το νούμερο αναμένεται να είναι επίσης αδύναμο", εξηγεί ο Naeem Aslam, επικεφαλής αναλυτής αγοράς ThinkMarkets UK.

 

Η τιμή του συμβολαίου του χρυσού, παραδόσεως Αυγούστου ενισχύθηκε κατά 4,90 δολάρια ή κατά 0,4% στα 1.333,60 δολάρια ανά ουγγιά. Οι τιμές του πιο ενεργού συμβολαίου έχουν να δουν επίπεδα τόσο υψηλά από τις 20 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με στοιχεία της FactSet.


protoselida

Media

Πέθανε ο συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας, Χάρολντ Μπλουμ

Πέθανε ο συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας, Χάρολντ Μπλουμ

Ο Χάρολντ Μπλουμ, συγγραφέας, κριτικός λογοτεχνίας και Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Yale, πέθανε χθες, σε...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.