Τσιάρας: θα αλλάξουν άμεσα άρθρα στον Ποινικό Κώδικα

Για ένα "από τα κορυφαία ζητήματα", το οποίο έθεσε "πολύ ψηλά" ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε λόγο μιλώντας για τη Δικαιοσύνη ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

 

Ο νέος Υπουργός αναφέρθηκε στους στόχους της νέας κυβέρνησης κάνοντας λόγο για "επαναφορά στην κανονικότητα ζητημάτων που δίχασαν την κοινή γνώμη", μιλώντας για "ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης".

 

"Πρέπει να γίνει πολλή δουλειά", τόνισε, σημειώνοντας ότι "θα υλοποιήσουμε όλα αυτά τα οποία προεκλογικά είχαμε πει", ενώ ερωτηθείς για αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, απάντησε πως υπάρχουν άρθρα με τα οποία "είμαστε εντελώς αντίθετοι".

 

Σημείωσε πως "δεν ήταν σωστό να ψηφιστεί ο Ποινικός Κώδικας από την απερχόμενη κυβέρνηση, δυο μέρες πριν την προκήρυξη εκλογών" και ξεκαθάρισε πως "θα αλλάξουν άμεσα άρθρα στα οποία είμαστε αντίθετοι".

 

Σχετικά με το ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου, αρκέστηκε να πει πως θα προχωρήσει "σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας".

 

"Θα αντιμετωπιστούν άμεσα", απάντησε σχετικά με το ζήτημα της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, ενώ δεν απάντησε στο ερώτημα αν θα υπάρξει αλλαγή πριν από το Δεκαπενταύγουστο.

 

"Η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να διχάζει την κοινωνία", τόνισεprotoselida

Τουρισμός

 “Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

“Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την Τετάρτη και τις τρεις μελέτες που αφορούν στην...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.