Γεωργιάδης: Δεν ερχόμαστε για να γκρεμίσουμε

«Δεν ερχόμαστε για να γκρεμίσουμε, αλλά για να χτίσουμε αυτά που θεωρούμε σωστά», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων από τον προκάτοχό του Γιάννη Δραγασάκη.

 

Απευθυνόμενος στον κ. Δραγασάκη διαβεβαίωσε ότι δεν απαξιώνει καθόλου το έργο του, αλλά αντιθέτως «πολλά από όσα έγιναν έτυχαν την συναίνεσής μας». «Ελπίζω πολλά από αυτά που θα κάνω κι εγώ να τύχουν της δικής σας συναίνεσης», πρόσθεσε.

 

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε πολλές φορές στον στόχο για ανάπτυξη της χώρας, τονίζοντας ότι απ' αυτό θα κριθεί η διακυβέρνηση της ΝΔ.

 

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν απαξιώνω καθόλου το έργο των προκατόχων μου. Ασφαλώς όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που είναι σε φάση ωρίμανσης θα εξεταστούν», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

 

Τέλος ο νέος υπουργός υπογράμμισε πως δεν θα ξαναπάει διακοπές όσο βρίσκεται σε αυτή την καρέκλα.

 

«Δεν έχω σκοπό να ξαναπάω διακοπές τα επόμενα χρόνια. Έχω σκοπό να είμαι εδώ κάθε μέρα», τόνισε.

 

Από την πλευρά του, ο  απερχόμενος υπουργός Γιάννης Δραγασάκης αναφέρθηκε συνοπτικά στις μεταρρυθμίσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα και στις πρωτοβουλίες που προχώρησαν. Ειδική αναφορά έκανε στην Αναπτυξιακή Τράπεζα.

 

«Έχουμε ετοιμάσει ένα νομοθέτημα με το οποίο επιλύουμε ζητήματα του υπουργείου, όπως η έλλειψη μηχανισμών αξιολόγησης, το οποίο μπορεί να αξιολογήσει ο νέος υπουργός», επισήμανε ο κ. Δραγασάκης και κάλεσε τον διάδοχό του Άδωνι Γεωργιάδη να δει το νομοσχέδιο για τις μικροπιστώσεις που δεν πρόλαβε να ψηφιστεί.


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

MAZDA: Mπαίνει δυνατά στα ηλεκτρικά auto

MAZDA: Mπαίνει δυνατά στα ηλεκτρικά auto

Στοχεύει στη δημιουργία ενός κινητήρα, ο οποίος να αποδίδει 150-200 άλογα

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.