Ραντεβού Γεωργιάδη με τη διοίκηση του ΕΒΕΠ

Mε τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κ. Βασίλη Κορκίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ στη συνάντηση παρέστη και ο Υφυπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης.

 

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:


«Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στο Υπουργείο μαζί με τον Υφυπουργό, κ. Παπαθανάση, τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, κ. Κορκίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση στα πλαίσια της νομοθετικής πρωτοβουλίας που ετοιμάζει το Υπουργείο για την απλοποίηση των διαδικασιών, την ταχύτερη αδειοδότηση και γενικά την προσπάθεια να γίνει η ζωή των επιχειρήσεων ευκολότερη και πιο παραγωγική».

 

Από την πλευρά του ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε:


«Συναντήσαμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς. Είχαμε έναν δημιουργικό διάλογο. Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη θέλει συνεργασία. Μπορούμε να επιλύσουμε και λειτουργικά και αναπτυξιακά θέματα μαζί».

 

Με τη σειρά του ο κ. Κορκίδης είπε:


«Ως Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαριστώ και τον Υπουργό και τον Υφυπουργό για τη σημερινή συνάντηση. Μπορούμε να μιλάμε στο ίδιο μήκος κύματος. Μπορούμε να τρέχουμε στους ίδιους ρυθμούς. Είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε το έργο και μάλιστα ακολουθούμε και εμείς το τρίπτυχο που ακολουθεί το Υπουργείο Δηλαδή, πρώτα κοιτάμε να μειώσουμε τη γραφειοκρατία, να δημιουργήσουμε και να φέρουμε επενδύσεις στη χώρα και επιτέλους, να φτάσουμε στην πολυπόθητη ανάπτυξη. Πιστεύω ότι αυτό το τρίπτυχο, αυτή η σύνθεση του Υπουργείου με επικεφαλής τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, θα τα καταφέρει».


protoselida

World Business

Μερίδιο στην Tesla θέλουν γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Μερίδιο στην Tesla θέλουν γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ορισμένες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες φαίνεται να ενδιαφέρονται για μερίδιο στην αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla,...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Στην Κίνα βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.