Μητσοτάκης: Δουλεύουμε περισσότερο και μιλάμε λιγότερο Προτεινόμενο

«Η κατεύθυνση είναι να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο», τόνισε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

 

Εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι το κόμμα σήμερα διαθέτει 158 βουλευτές και την αυτοδυναμία. «Είναι μία από τις ισχυρότερες ΚΟ που είχαμε στη Βουλή τις τελευταίες δεκαετίες».

 

Όπως είπε, 62 βουλευτές εκλέχθηκαν για πρώτη φορά, κάτι που σηματοδοτεί την ανανέωση. Μίλησε για «διεύρυνση» καθώς κάποιοι εξ αυτών προέρχονται από όμορους χώρους, ενώ υπάρχουν 19 βουλευτές που είναι «30άρηδες».

 

Ζήτησε από την ΚΟ της ΝΔ να έχουν τεκμηριωμένα επιχειρήματα, να προάγουν τον διάλογο και να απαντούν πειστικά. «Κυρίαρχο είναι επίσης το να αποπνέουν πολιτικό ήθος», τόνισε ο πρωθυπουργός.

 

Κάλεσε τους βουλευτές να υπηρετήσουν τη δημοκρατία «με μια νέα ποιότητα» και τόνισε ότι είναι κατάκτηση η απουσία της Χρυσής Αυγής από το κοινοβούλιο.

 

«Η μάχη κατά του λαϊκισμού δεν έχει τελειώσει», συμπλήρωσε. «Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σε όλα τα μέτωπα. Στη Βουλή αποκαλύπτοντας την ανεπάρκεια και στην κοινωνία αναδεικνύοντας το ψέμα των επιχειρημάτων τους».

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους βουλευτές να απορρίπτουν τα αιτήματα για ρουσφέτια και τις εύκολες υποσχέσεις. «Κανόνας μας είναι οι κανόνες», σημείωσε ο πρωθυπουργός και δήλωσε ότι «δεν πρέπει να ανεχτούμε κενά έδρανα στο κοινοβούλιο».

 

Για τη θέση του γραμματέα της ΚΟ ο πρωθυπουργός εισηγήθηκε τον Στ. Καλαφάτη. Η εκλογή ήταν ομόφωνη.


protoselida

World Business

«Ξορκίζουν»  τις πρόωρες  κάλπες  στην Iταλία

«Ξορκίζουν» τις πρόωρες κάλπες στην…

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα δοθεί η «μητέρα των μαχών» στην Iταλία. H κεντρική...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Νικήτρια η Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ

Νικήτρια η Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ…

Έναν ακόμη αγώνα που επιβεβαιώνει την καλή αγωνιστική της κατάσταση πραγματοποίησε σήμερα (18/8) η Κατερίνα...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.