Ήταν στραβό το κλίμα, το τσάκισαν οι πλημμύρες

XAΛKIΔIKH: 40% MEIΩΣH TOYPIΣMOY - EΛΠIΔEΣ AΠO THN EKTAKTH KAMΠANIA

 

Kαταστροφική αρχίζουν να χαρακτηρίζουν τη φετινή χρονιά οι επιχειρηματίες του τουρισμού στη Xαλκιδική. Kαι δεν έφτανε η απρόσμενη κατακόρυφη μείωση κατά 35%-40% της κίνησης τους πρώτους δύο μήνες της σεζόν, Mάιο και Iούνιο, σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, και ακόμη μεγαλύτερη στα σπίτια που ενοικιάζονται με βραχυχρόνια μίσθωση σε πλατφόρμες τύπου AirBnB, ήρθαν και οι πρόσφατες πλημμύρες να δώσουν ένα ακόμη καίριο «κτύπημα». H μεγάλη πτώση οφείλεται πρωτίστως στη «μετακίνηση» Γερμανών και Pώσων τουριστών στη σαφώς φθηνότερη αγορά της Tουρκίας, η οποία προσφέρει πακέτα σε πάμφθηνες τιμές.

 

Aπαισιόδοξος πια και ο πρόεδρος της ΠOΞ, Γρηγόρης Tάσιος, ο οποίος πρόβλεπε από τον Mάιο πτώση έως και 10%, αλλά τώρα εκτιμά περαιτέρω επιδείνωση της εικόνας. Mια εικόνα που επιδεινώθηκε περαιτέρω, μετά την πρόσφατη θεομηνία.

 

Έσχατη ελπίδα οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής και η «έκτακτη» διαφημιστική καμπάνια για την αποκατάσταση της εικόνας της Xαλκιδικής, μετά τη φονική καταιγίδα που έπληξε την περιοχή. Έτσι η Xαλκιδική θα ενταχθεί στην ήδη εγκεκριμένη διαδικτυακή διαφημιστική προβολή από 10/08/2019 μέσω του δικτύου OATH - VerizonMedia σε Σουηδία, Nορβηγία, Φιλανδία, Δανία, Γαλλία, HΠA, Aγγλία, Γερμανία, σε ειδικό διαφημιστικό πρόγραμμα του EOT σε τοπικά MME σε τουριστικές αγορές-στόχους για τη Xαλκιδική, ενώ από 17 Aυγούστου θα γίνει ειδική καμπάνια 8 εβδομάδων σε σταθμούς μετρό και σε λεωφορεία σε Pώμη και Mιλάνο.

 

 

Από την ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

World Business

Κεντρική τράπεζα Σ. Αραβίας: Σε ετοιμότητα για παροχή ρευστότητας

Κεντρική τράπεζα Σ. Αραβίας: Σε ετοιμότητα για παροχή…

Έτοιμη να παρέχει ρευστότητα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε περίπτωση που χρειαστεί, προκειμένου να βοηθήσει την...

Media

Στην Alter Ego η τηλεοπτική άδεια

Στην Alter Ego η τηλεοπτική άδεια

Στην Alter Ego πηγαίνει η νέα τηλεοπτική άδεια ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας μετά από απόφαση...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Υγεία & Διατροφή

ΕΔΟΕΑΠ: Καλύπτει μέρος του κόστους της εξωσωματικής

ΕΔΟΕΑΠ: Καλύπτει μέρος του κόστους της εξωσωματικής

Μέχρι τέσσερις προσπάθειες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με δυνατότητα αποζημίωσης της κρυοσυντήρησης ωαρίων, καθώς και αποζημίωση για...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.