Σύγκρουση Φίλη-Ταχιάο στη Βουλή

Η τοποθέτηση του πολιτική της ΝΔ ως προέδρου της Αττικό Μετρό ενόχλησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

 

Επίθεση στον Νίκο Ταχιάο εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης υποστηρίζοντας ότι είναι δεν μπορεί ένας αποτυχών πολιτευτής να εμφανίζεται επιτυχών στο χώρο της δημόσιας διοίκησης.

 

Σε πολιτική σύγκρουση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης στη Βουλή μετετράπη η παρουσίαση στην επιτροπή ΔΕΚΟ του Νίκου Ταχιάου και το Νίκου Κουρέτα για τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της Αττικό Μετρό ΑΕ.

 

Τελικά με τις ψήφους της ΝΔ εγκρίθηκαν και τα δύο πρόσωπα.

 

Φίλης: Αποτυχών πολιτευτής ο Ταχιάος


«Ο Ταχιάος είναι εδώ ως αποτυχών πολιτευτής. Είναι μια κακή παλαιοκομματική πολιτική. Δεν πρέπει να αναβιώσει και να ενισχυθεί η λογική οι αποτυχόντες για κάποιο λόγο στην πολιτική να εμφανίζονται ως επιτυχόντες η εν δυνάμει επιτυχόντες στο χώρο της δημόσιας διοίκησης».

 

Στην επίθεση του Νίκου Φίλη απάντησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής καλύπτοντας τον κύριο Ταχιάο αλλά και ο ίδιος ο υποψήφιος πρόεδρος της Αττικό Μετρό.

 

«Ο κ.Ταχιάος πέρα από υποψήφιος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος έχει ένα πολύ σοβαρό βιογραφικό, είναι τεχνοκράτης και θα είναι καλύτερο να τον αφήσουμε στη θέση του και να τον κρίνουμε όλοι μαζί και να μην κάνουμε αυτές τις αυθαίρετες κρίσεις. Δε σημαίνει ότι κάποιος που κατέβηκε στο πολιτικό στίβο και δεν κατάφερε να εκλεγεί πρέπει να αποκλείεται από μία άλλη δημόσια θέση. Να κρίνουμε τους ανθρώπους όχι ισοπεδωτικά αλλά κατά περίπτωση»

 

Ταχιάος σε Φίλη: Από τη δουλειά μας θα κριθούμε


Ο κ. Ταχιάος ανέφερε ότι τον ενόχλησε ο χαρακτηρισμός πολιτευτής που του έδωσε ο Νίκος Φίλης.

 

«Ο όρος πολιτευτής είναι ένας όρος που δεν θα τον έλεγα για ανθρώπους που έχουν μπει στην πολιτική από νεαρή ηλικία όπως εγώ. Είναι πραγματικά ένας όρος που με ενόχλησε. Τώρα για το αποτυχημένος όπως είμαι περήφανος για τις επιτυχίες μου είμαι περήφανος και για τις αποτυχίες μου. Οι αποτυχίες είναι αυτές που σε φτιάχνουν. Από τη δουλειά μας θα κριθούμε».

 


protoselida

Media

NOVA: Ζητά από την ΕΠΟ την απεμπλοκή της από το VAR

NOVA: Ζητά από την ΕΠΟ την απεμπλοκή της…

To  αρχικό αίτημά της για την πλήρη απεμπλοκή της από τη λειτουργία του VAR επαναφέρει...

Secret Money

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Tώρα που η ΔEH από το «γκρεμό» στον οποίο βρισκόταν, βαδίζει στο δρόμο της «διάσωσης»,...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.