Deal News Online

Κ. Δομαζάκις: Ανυπομονώ να βρεθούμε ενώπιος ενωπίω

Συνεχίζονται τα επεισόδια στην Creta Farms, καθώς μετά τη μήνυση της εταιρείας στον Κωνσταντίνο Δομαζάκι, ο ίδιος δίνει τη δική του απάντηση με αιχμές και σοβαρές καταγγελίες.

 

Όπως επισημαίνει «το Διοικητικό Σχήμα που διαχειρίζεται τις τύχες της εταιρίας πέτυχε το ακατόρθωτο. Να μηδενιστούν αποθέματα αξίας 16 εκ ευρώ και η Creta Farms από 30% μερίδιο αγοράς να έχει σήμερα 0%».

 

«Καλωσορίζω τις δικαστικές ενέργειες της σημερινής διοίκησης της εταιρείας εις βάρος μου και ανυπομονώ να βρεθούμε ενώπιος ενωπίω στις δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να αποκαλυφθεί κάθε πράξη ή παράλειψη που οδήγησε την εταιρεία στην σημερινή κατάσταση, ώστε να αποδοθούν ευθύνες", αναφέρει ο κ. Δομαζάκης σε δήλωση του και προσθέτει: "Άλλωστε, έχω ο ίδιος προ πολλού και με πλείστες ενέργειες απευθυνθεί στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές και αναμένω την κρίση τους.

 

Δεν μπορώ να μην επισημάνω για ακόμα μια φορά ότι η επιτάχυνση της κατάρρευσης της εταιρείας συνδέεται άρρηκτα με την απομάκρυνσή μου από την Διοίκηση. Μέσα σε 4 μόλις μήνες το Διοικητικό Σχήμα που διαχειρίζεται τις τύχες της εταιρίας πέτυχε το ακατόρθωτο. Να μηδενιστούν αποθέματα αξίας 16 εκ ευρώ και η Creta Farms από 30% μερίδιο αγοράς να έχει σήμερα 0% και να εξαφανιστούν τα προϊόντα της από την αγορά και τα ράφια.

 

Αντί να απολογηθούν όμως για την καταστροφή που προκάλεσαν επαίρονται ότι έκαναν αγωγές και μηνύσεις. Έτσι θεωρούν ότι θα παραπλανήσουν για μια ακόμα φορά τους μετόχους, τους πιστωτές και τους προμηθευτές της εταιρίας.

 

Έτσι πιστεύουν ότι μηρυκάζοντας περί την διαμάχη των 2 αδελφών & την ευθύνη του ενός που χρηματοδοτούσε την εταιρεία από δικά του κεφαλαία, θα αποπροσανατολίσουν και θα κερδίσουν χρόνο ώστε να ολοκληρώσουν την καταστροφική τους πορεία.

 

Δεν έχουν το ελάχιστον ίχνος αίσθησης ευθύνης ούτε και την ύστατη ώρα. Παίζουν με το μέλλον της εταιρείας παζαρεύοντας επί μέρες ακόμα και την ενεχυρίαση των μετοχών του βασικού υπαίτιου και μετόχου, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας όταν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθεί ενδιάμεση χρηματοδότηση και να διευκολυνθεί η είσοδος επενδυτή.

 

Δυστυχώς γι΄ αυτούς ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και την Δικαιοσύνη.

 

Όλοι γνωρίζουν ότι η Creta Farms είναι πολύ παραπάνω από πρόσωπα και αντιπαλότητες και θα όφειλαν όλοι να την προστατεύουν και όχι να την διασύρουν μέσω καλοπληρωμένων από την ίδια την εταιρεία, εκτελεστικών γραφείων "Δημοσίων Σχέσεων".

 

Είναι η παρακαταθήκη μου και ο μόχθος μου, αλλά είμαι έτοιμος όπως δήλωσα από την πρώτη στιγμή που χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχθηκα κάθε πρόταση των πιστωτριών τραπεζών με γνώμονα το εταιρικό συμφέρον και την διάσωση των θέσεων εργασίας, να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στην σωτηρία της.

 

Συναίνεσα σε κάθε σχεδιασμό προς το συμφέρον της εταιρείας και αναζήτησα με επιτυχία στρατηγικό επενδυτή για την κεφαλαιακή ενίσχυση και δήλωσα ότι είμαι έτοιμος να διευκολύνω την είσοδο του επόμενου Βασικού Μετόχου που θα την προστατέψει και θα την οδηγήσει εκ νέου στην κορυφή.

 

Αναμένω και ευελπιστώ ακόμα και την ύστατη στιγμή οι Σημερινοί Διοικούντες να βάλουν για μια και μοναδική φορά το καλό της εταιρείας πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον.

 

Κ. Δομαζάκις»


protoselida
Copyright © 2021 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.