Τουρισμός

Συμμετοχή ΕΟΤ στο Αthens Flying Week 2019

Οι φίλοι της αεροπορίας θα βρεθούν για 8η συνεχόμενη χρονιά σ την Αεροπορική Βάση Τανάγρας για να παρακολουθήσουν την Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2019 που θα λάβει χώρα στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

 

Στη διοργάνωση της εκδήλωσης θα συμμετέχει οικονομικά έναντι αντισταθμιστικών οφελών κι ο ΕΟΤ, αναγνωρίζοντας έτσι τη μοναδικότητα της Athens Flying Week και τη συνεισφορά της διοργάνωσης στον Ελληνικό Θεματικό Τουρισμό.

 

Έχοντας θεσμοθετηθεί ως μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές διοργανώσεις της Ευρώπης, στην οποία συμμετέχουν παγκοσμίου φήμης πιλότοι και αεροπορικές ομάδες, το A.F.W. έχει σχεδιασθεί ώστε να απευθύνεται τόσο σε εξειδικευμένο κοινό π.χ. τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αεροπόρους της Πολεμικής, Πολιτικής και Γενικής αεροπορίας –τους αερομοντελιστές) όσο και στο ευρύ κοινό κάθε ηλικίας που θέλει να αποκτήσει την εμπειρία μιας πτήσης με ένα μικρό αεροπλάνο ή μέσω προσομοιωτή και να παρακολουθήσει μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις.

 

Σταδιακά και χρόνο με τον χρόνο το A.F.W. θεσμοθετείται ως μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο λεκανοπέδιο Αττικής και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας. Γι' αυτό και αποτελεί πόλο έλξης τουρισμού είτε για επισκέπτες που θα έρθουν μέσω αερογραμμών είτε για αυτούς που θα έρθουν με το δικό τους αεροπλάνο.

 

Μέσω της παρακολούθησης του συγκεκριμένου show δίνεται η δυνατότητα στους θεατές να ζήσουν από κοντά τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αγαπημένων τζετ σε απόσταση αναπνοής, να φωτογραφηθούν δίπλα στα αεροσκάφη της μεγαλύτερης στατικής έκθεσης των τελευταίων χρόνων και να ζήσουν εμπειρίες με τους παγκοσμίου φήμης πιλότους αλλά και τους πιλότους των μαχητικών τζετ στο μεγαλύτερο airshow της Νοτιανατολικής Ευρώπης.

 

Σημειώνεται ότι το εξειδικευμένο κοινό αποτελείται στην πλειοψηφία του από άτομα υψηλού κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου, με ειδικό ενδιαφέρον για τα αεροπλάνα και σχετικές με αυτά δραστηριότητες (αεραθλητισμός)-, για το οποίο η Αθήνα προβάλλεται ως προορισμός city break.


επιστροφή στην αρχή