Κώστας Καραμανλής: Προτεραιότητα η βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες

Ομιλία στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

 

Στην ανάγκη βελτίωσης των υπηρεσιών προς τους πολίτες που αποτελεί και βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης αναφέρθηκε ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής μιλώντας στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

 

Σαν παράδειγμα τής μέχρι τώρα λειτουργίας του υπουργείου έφερε την αντιμετώπιση από τη «μπαχαλοποίηση που επικρατούσε στην έκδοση αδειών οδήγησης μέχρι την απαράδεκτη κατάσταση που έχουμε στη Θεσσαλονίκη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

 

«Οι στόχοι όμως έχουν μικρή σημασία αν δεν υπηρετούμε συγκεκριμένες αρχές», είπε ο υπουργός Μεταφορών και πρόσθεσε ότι «εμείς δεσμευόμαστε απέναντι στη νέα γενιά για αξιοκρατία, διαφάνεια, ποιότητα, ανοικτό μυαλό με άνοιγμα στη καινοτομία και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα.

 

Βλέπουμε ότι οι νέοι γυρνάνε την πλάτη στους πολιτικούς και στην πολιτική. Γίνεται πολύ πιο δύσκολο στις μέρες μας να κερδίσεις και να πείσεις τους νέους ανθρώπους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει συστηματική προσπάθεια για να έχει ουσιαστική σχέση η πολιτική με την νέα γενιά και είναι μία σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια».

 

Τέλος, μιλώντας προς τους νέους που βρίσκονταν στην αίθουσα ο Κώστας Αχ. Καραμανλής τόνισε χαρακτηριστικά: «Εσείς πρέπει να διαδραματίσετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική. Οι ονεδίτες είσαστε οι πρεσβευτές της νέας γενιάς στην πολιτική».

 


protoselida

Secret Money

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

Δεν πρόλαβε να εξοντώσει η ρουκέτα του αμερικανικού drone τον Iρανό στρατηγό Σουλεϊμανί και σε...

Υγεία & Διατροφή

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Οι νέες εξειδικευμένες θεραπείες στην αντιμετώπιση του καρκίνου και όχι μόνο, προσφέρουν ελπίδα σε χιλιάδες...

Τουρισμός

Ακόμα περισσότεροι Αυστριακοί τουρίστες στην Ελλάδα το 2020

Ακόμα περισσότεροι Αυστριακοί τουρίστες στην Ελλάδα το 2020

Τα ενθαρρυντικά μηνύματα για την άνοδο τουρισμού από την αυστριακή αγορά καταγράφηκαν στη διάρκεια συναντήσεων...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.