Κως: Στην αγγλική έκθεση WTM ο όμιλος Κουλλιάς

Με ισχυρή παρουσία και δικό του περίπτερο συμμετέχει ο όμιλος Κουλλιάς στην έκθεση του Λονδίνου WTM (World Travel Market), με σκοπό να λάβει τα πρώτα δείγματα πωλήσεων για τη σαιζόν 2020, να προβάλλει την Κω και τα ξενοδοχεία του.

 

Οι εκπρόσωποι του ομίλου πραγματοποίησαν στο πλαίσιο της έκθεσης συναντήσεις με tour operator συνεργάτες από διάφορες χώρες καθώς και συζήτηση με τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη για τις εκτιμήσεις της αγγλικής αγοράς στο κλίμα ανησυχίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις του Thomas Cook, το Brexit και τις ανακατατάξεις: «βλέπουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία τη σαιζόν, ευελπιστούμε ότι θα είναι καλή με βάση τα στοιχεία που παρουσιάζει η δυναμική των προ-κρατήσεων», αναφέρουν οι ως τώρα εκτιμήσεις.

 

Οι επισκέπτες της WTM που πέρασαν από το περίπτερο Koullias Hotels έλαβαν πληροφορίες για τα ξενοδοχεία, αναμνηστικά και newsletter με θέμα τον Ιπποκράτη, πατέρα της Ιατρικής με σκοπό να επικοινωνήσουν και να διαδώσουν τις αξίες του, πιο σύγχρονες από ποτέ στη σημερινή εποχή. Στο πλαίσιο αυτού του στόχου, ο όμιλος Κουλλιάς ανέλαβε χορηγία στο συνέδριο ογκολογίας 25-26/10/19 και προσέφερε το catering που βασίστηκε στο Ελληνικό πρωινό της Κω, πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος με προϊόντα και γεύσεις της Κω για να γνωρίσουν γιατροί από όλη την επικράτεια το γαστρονομικό πλούτο του νησιού. Προσέφερε δε ως επιβράβευση αριστείας στους πρωτεύσαντες από τις 7 Ιατρικές Σχολές της Χώρας, διακοπές στα ξενοδοχεία του για να γνωρίσουν το νησί στο οποίο καθιερώθηκε από τον Ιπποκράτη η ιατρική ως επιστήμη.

 

Ο όμιλος Κουλλιάς με 6 ξενοδοχεία, απευθύνεται σε όλες τις αγορές με προτάσεις διακοπών που καλύπτουν τις ανάγκες να γνωρίσει ο επισκέπτης βαθύτερα τον προορισμό, την κουλτούρα, τη διατροφή, τα προϊόντα, τις φυσικές ομορφιές, την ιστορία του. Αυθεντικές εμπειρίες, δραστηριότητες, σχέσεις που αναπτύσσονται με το προσωπικό στα ξενοδοχεία του, φέρνουν την Κω πιο κοντά στο φιλοξενούμενο.

 

Σημειώνεται ότι στην έκθεση συμμετέχουν η γενική διευθύντρια κα Ελένη Μπάση, ο διευθυντής πωλήσεων κ. Γιώργος Κωνσταντίνου, η κα Σοφία Κουλλιά καθώς και στελέχη του ομίλου.


protoselida

World Business

Volkswagen για Τουρκία: Δεν θα κάνουμε εργοστάσιο σε πεδίο μάχης

Volkswagen για Τουρκία: Δεν θα κάνουμε εργοστάσιο σε…

Ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen υπερασπίστηκε σήμερα την απόφαση της εταιρείας να αναβάλλει την κατασκευή...

Secret Money

TA «AΠONEPA»

TA «AΠONEPA»

Aκόμη η PAE «πληρώνει» τα «απόνερα» από την υπόθεση της πολυήμερης κατάρρευσης των πληροφοριακών συστημάτων...

Υγεία & Διατροφή

Δοκιμή πρώτη φορά «χειμερίας νάρκης» σε ανθρώπους

Δοκιμή πρώτη φορά «χειμερίας νάρκης» σε ανθρώπους

Άνθρωποι τέθηκαν από γιατρούς σε αναστολής ζωτικών λειτουργιών (suspended animation- κατάσταση «χειμερίας νάρκης») για πρώτη...

Περιβάλλον

Ναύπακτος: Συνέδριο της ΠΑΝΔΟΙΚΟ για θαλάσσιο χωροταξικό

Ναύπακτος: Συνέδριο της ΠΑΝΔΟΙΚΟ για θαλάσσιο χωροταξικό

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ), που εκπροσωπεί περισσότερες από 40 οικολογικές οργανώσεις από όλη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.