Deal News Online

undefined

Γεωργιάδης: Μέσα στο 2019 ξεκινά το έργο στην Κασσιόπη Προτεινόμενο

Εντός του 2019 αναμένεται να αρχίσει το έργο στην Κασσιόπη, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, μια επένδυση άνω των 100 εκατ. ευρώ που από το 2012 επιδιώκει να υλοποιήσει η εταιρεία NCH Capital στην Κέρκυρα, έργο που συνάντησε σοβαρά εμπόδια από την τοπική αυτοδιοίκηση στο νησί κατά την περίοδο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά: ""Είναι η πρώτη φορά που μου δίδεται η ευκαιρία να μιλήσω δημοσίως με τον κ. Σάντη ο οποίος έχει μία πολύ δυνατή ομάδα πραγματικών επαγγελματιών στο είδος τους και είχαμε την ευκαιρία αυτούς τους περίπου τρεις μήνες να συνεργαστούμε πάρα πολύ στενά. Το έργο στην Κασσιόπη είναι ώριμο και αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2019.

 

Το κυριότερο που θα ήθελα να πω είναι πως αυτό που κάναμε για το πρότζεκτ της Κασσιόπης το κάνουμε για κάθε μεγάλη επένδυση που χρειάζεται τη δική μας βοήθεια. Ο κ. Σάντης ανέφερε πως η Ελλάδα έχει γραφειοκρατικά εμπόδια και πράγματι υπάρχουν παρά τους νόμους που ψηφίζουμε εξακολουθεί να έχει τέτοια εμπόδια αλλά τώρα έχουμε μία πολιτική ηγεσία-και δεν αναφέρομαι μόνο στον εαυτό μου αλλά στο σύνολο της ηγεσίας, από τον πρωθυπουργό μέχρι ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο-που όταν ένας επενδυτής έχει πρόβλημα είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις και να μην ταλαιπωρείται. Η Κασσιόπη όταν θα ολοκληρωθεί δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας από την ομορφιά. Για τόσο ωραίο πρότζεκτ πρόκειται. Θεωρώ ότι η Κασσιόπη δύναται να εξελιχθεί σε ένα από τους πιο δημοφιλείς και διάσημους τουριστικούς προορισμούς στον πλανήτη. Τόσο ωραίο έργο φτιάχνεται εκεί. Τέλος, επαναλαμβάνω πως για την γραφειοκρατία κάνουμε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται ώστε να μειωθεί".".

 

Από την πλευρά του ο Αντρέας Σάντης Managing Director Head of  W. Balkans, Greece & Cyprus της NCH Capital Inc, ανέφερε μιλώντας στον ίδιο ραδιοσταθμό : "Εμείς είμαστε ένα τρανό παράδειγμα, για όλα αυτά που έχει πει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ότι δεν είναι απλά-αν μου επιτρέπεται-λόγια που λέει απλά ένας πολιτικός αλλά πρόκειται για την πραγματικότητα. Είμαστε ένα ζωντανό παράδειγμα της προσπάθειας του Υπουργού, της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και άλλων υπουργών και υφυπουργών οι οποίοι εμπλέκονται στο να βοηθήσουν οι επενδύσεις να προχωρήσουν στην Ελλάδα.

 

Η Ελλάδα με τις τόσες ομορφιές που έχει, κάνοντας πιο ευέλικτο το θέμα των αδειοδοτήσεων πιστεύω ότι έχει απίστευτες προοπτικές στο άμεσο μέλλον. Εύχομαι αυτό να γίνει διότι αξίζει να δικαιωθεί η προσπάθεια όχι μόνο της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης αλλά και όλων Ελλήνων που έχουν περάσει τα πάνδεινα με φορολογίες και χίλια δυο πράγματα που γνωρίζουμε. Αυτή η χώρα θα πάει καλά διότι είναι το πιο όμορφο, ίσως, κομμάτι πάνω σε αυτό τον πλανήτη".


protoselida

Media

Der Standard: Πόλεμος νεύρων Ελλάδας-Τουρκίας για το φράχτη στον Εβρο

Der Standard: Πόλεμος νεύρων Ελλάδας-Τουρκίας για το φράχτη…

«Η Ελλάδα θέλει να επεκτείνει τον συνοριακό φράχτη στα σύνορα με την Τουρκία» επιγράφεται δημοσίευμα...

Secret Money

H EPEYNA EΛEIΠE...

H EPEYNA EΛEIΠE...

Tο αν και κατά πόσο τα «βαρυφορτωμένα» με προβλήματα και χρέη EΛTA χρειάζονται «έρευνα αγοράς»...

Αυτοκίνητο

Mazda ΜΧ-5: Το θρυλικό roadster ανανεώθηκε

Mazda ΜΧ-5: Το θρυλικό roadster ανανεώθηκε

Το Mazda MX-5, το εικονικό roadster που προκαλεί αισθήματα ευχαρίστησης σε αυτούς που το οδηγούν και που το βλέπουν,...

Τεχνολογία

«Ανενόχλητο» το 90% των Fake News στα social media

«Ανενόχλητο» το 90% των Fake News στα social…

Το 90,6% των αναρτήσεων που χαρακτηρίζονται ως διασπορά παραπληροφόρησης σχετικά με την πανδημία Covid-19 παρέμεινε...

Περιβάλλον

Αύξηση των εκπομπών CO2 παρά τo lockdown

Αύξηση των εκπομπών CO2 παρά τo lockdown

Τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στην ατμόσφαιρα αυξήθηκαν έντονα και φέτος φθάνοντας σε επίπεδα...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.