Συνάντηση Θεοχάρη – ΣΕΤΚΕ: Οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στο επίκεντρο

Η διοίκηση της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.) συναντήθηκε με τον υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, και έθεσε στο τραπέζι το ζήτημα των βραχυχρόνιων μισθώσεων καθώς και άλλα θέματα που την απασχολούν.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού σε θετικό κλίμα.

 

Η συνάντηση της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. με τον υπουργό Τουρισμού έγινε στο πλαίσιο των γενικότερων δράσεων και πρωτοβουλιών της Συνομοσπονδίας που σκοπό έχουν να διασφαλίσουν την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου των μη κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων και τη βελτίωση των πλαισίων λειτουργίας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

 

Στο τραπέζι τέθηκαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα ενώ ταυτόχρονα οι εκπρόσωποι της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., ενημέρωσαν τον υπουργό για τις προτεραιότητες και τους στόχους της Συνομοσπονδίας, με γνώμονα την προστασία των συμφερόντων του κλάδου και την ενίσχυση της εξωστρέφειάς του.

 

Οι προτάσεις και τα αιτήματα της Συνομοσπονδίας

 

Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η παράταση της προθεσμίας κατάταξης για τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα και το θέμα των βραχυχρόνιων μισθώσεων, με τον υπουργό Τουρισμού να διαβεβαιώνει πως θα βρεθούν λύσεις στα προβλήματα, και πως θα είναι σε άμεση επαφή με τη διοίκηση της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., ώστε οι προτάσεις και τα αιτήματα της Συνομοσπονδίας, όπου υπάρχει συναρμοδιότητα με άλλα υπουργεία, να προωθηθούν άμεσα.

 

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα συνεργασίας, παρέστησαν από την πλευρά της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, κ. Παναγιώτης Τοκούζης, ο γεν. γραμματέας, κ. Δημήτρης Ευθυμίου και ο αντιπρόεδρος, κ.Δημήτρης Ατσάρος.

 

Παραγωγική ήταν η συζήτηση

 

Ο πρόεδρος της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., μετά το πέρας των συνομιλιών με τον υπουργό Τουρισμού, σε δηλώσεις του, αφού εξήρε το κλίμα κάτω από το οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, επεσήμανε ότι συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα, υπογραμμίζοντας πως «με τον υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, είχαμε μια παραγωγική συζήτηση».


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Αθλητικά

Οι γιατροί της Μπάγερν απαγορεύoυν στους παίκτες τα αυτόγραφα και τις selfies

Οι γιατροί της Μπάγερν απαγορεύoυν στους παίκτες τα…

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου συνήθως υπογράφουν αυτόγραφα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και...

Αυτοκίνητο

Αυτοκινητοβιομηχανία: «Πληγή» η ακύρωση της έκθεσης της Γενεύης

Αυτοκινητοβιομηχανία: «Πληγή» η ακύρωση της έκθεσης της Γενεύης

Το βήμα που τους έδινε η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης έχασαν οι εταιρείες αυτοκινητοβιομηχανίας...

Περιβάλλον

Ελληνική πρωτιά στην ανακύκλωση λιπαντικών

Ελληνική πρωτιά στην ανακύκλωση λιπαντικών

Ευρωπαϊκό "χρυσό" παίρνει η χώρα μας στο τομέα της ανακύκλωσης/επαναχρησιμοποίησης λιπαντικών, καθώς το 50% των...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.