Αθλητικά

J Hotel: Άνοιξε το ολόδικο της ξενοδοχείο η Γιουβέντους

Ένα ξενοδοχείο με ατμόσφαιρα ... Γιουβέντους, άνοιξε και παρουσίασε επίσημα η “Μεγάλη Κυρία” του ιταλικού ποδοσφαίρου, με στόχο να προσφέρει στους οπαδούς της ανά τον κόσμο μια εξαιρετική εμπειρία.

 

Το τετράστερο ξενοδοχείο με το όνομα "J Hotel" βρίσκεται στην περιοχή Continasa του Τορίνο, πολύ κοντά στο γήπεδο της Γιούβε, και προσφέρει 138 δωμάτια, εκ των οποίων τα 35 είναι αποκλειστικά για τα αστέρια της, τον Ρονάλντο και τους υπόλοιπους παίκτες της.

 

Πρόκειται για ένα έργο που κατέστη δυνατή μέσω της συνεργασίας της Juventus με το Lindbergh Hotels, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ιταλικού τουρισμού. Το ξενοδοχείο, το οποίο άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στις 24 Αυγούστου, βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής που είναι γνωστή ως J Village, κοντά στο στάδιο Allianz και το J Medica και ανάμεσα στο Εκπαιδευτικό Κέντρου Juventus και το Διεθνές Σχολείου του Κόσμου-WINS.

 

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε 11.200 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει εστιατόριο, αίθουσες μίτινγκ, SPA και πάρκο συνολικής έκτασης 2.175 τετραγωνικών μέτρων. Στους τοίχους υπάρχουν αφίσες με τους παίκτες και την ιστορία της Γιουβεντους, τα χαλιά θυμίζουν ποδοσφαιρικό χλοοτάπητα και γενικά ο επισκέπτης θα βιώσει διαμονή σε κλίμα Γιουβέντους.

 

Όσον αφορά τις τιμές για μια νύχτα στο ξενοδοχείο, αυτές κυμαίνονται μεταξύ 80 και 250 ευρώ και ανεβαίνουν στα παιχνίδια της ομάδας. Όσοι όμως οπαδοί το επιλέξουν, θα έχουν προνομιακή πρόσβαση στα εισιτήρια για τους αγώνες του Champions League. ενώ η τιμή περιλαμβάνει επίσης μια επίσκεψη στο Μουσείο Juve.

 

“Αυτό το ξενοδοχείο είναι όμορφο και άνετο, και για μας είναι πραγματικά ένα δεύτερο σπίτι, ένα μέρος που αισθανόμαστε δικό μας. Σήμερα είναι μέρος μιας νέας περιπέτειας και είναι ένα άλλο βήμα ανάπτυξης για τη Γιουβέντους“, δήλωσε κατά την τελετή εγκαινίων ο “καπετάνιος” της ομάδας Giorgio Chiellini.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή