Προβλήματα λειτουργίας σήμερα σε Google, Gmail, Youtube

Η Google παρουσίασε κάποια προβλήματα νωρίτερα την Πέμπτη, ανέφερε η υπηρεσία Downdetector όσον αφορά την λειτουργία της δημοφιλέστερης διαδικτυακής μηχανής αναζήτησης.

 

Συγκεκριμένα, οι περισσότερες καταγγελίες για δυσλειτουργίες προήλθαν από χρήστες από την Τουρκία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Κάτω Χώρες, το Ιράκ και την Μόσχα.

 

Οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσης στο λογαριασμό τους στο Gmail (61%) και τη λειτουργία της μηχανής αναζήτησης (38%). Αρκετοί χρήστες αναφέρουν ακόμα πως είχαν δυσκολίες και στην πρόσβαση ή προβολή βίντεο στο Youtube, καθώς και με την υπηρεσία Google Maps.

 

Επίσης, σύμφωνα με την ομάδα παρακολούθησης NetBlocks, την Πέμπτη το πρωί οι χρήστες της φιλοξενίας βίντεο YouTube, του Gmail και της Google από την Τουρκία, το Ιράν, τη Βουλγαρία και ορισμένες άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης αντιμετώπισαν προβλήματα στη λειτουργία αυτών των υπηρεσιών.

 

Σε σχέση με αυτά τα προβλήματα, η Google δήλωσε νωρίτερα ότι μελετά τις σχετικές αναφορές και διευκρίνισε ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Gmail, αλλά αντιμετωπίζουν μηνύματα σφάλματος όταν προσπαθούν να στείλουν μήνυμα, καθώς και άλλες απρόσμενες συμπεριφορές, π.χ. δυσκολία στο άνοιγμα συνημμένων αρχείων σε ηλεκτρονικά μηνύματα που έχει λάβει ο χρήστης.

 

Σημειώνεται ότι αυτή την στιγμή η λειτουργία των προγραμμάτων αυτών έχει επανέλθει κανονικά.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να θωρακιστούν οι...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.