Αγώνας δρόμου για τη διάσωση της Creta Farms

Οι τράπεζες τελικά αποφάσισαν να ασκήσουν τα δικαιώματα ψήφου επί του σχεδίου εξυγίανσης

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την Creta Farms και τις προσπάθειες διάσωσης της επιχειρήσεις. Η μαραθώνια συνεδρίαση των εμπλεκομένων μερών κατέληξε χθες σε αποτελεσματικές αποφάσεις που θα δρομολογήσουν εξελίξεις προκειμένου να μην οδηγηθεί  η κρητική αλλαντοβιομηχανία στο… λουκέτο.

 

Όπως αναφέρουν πηγές οι τράπεζες τελικά αποφάσισαν να ασκήσουν τα δικαιώματα ψήφου επί του σχεδίου εξυγίανσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει ειδικός εντολοδόχος, κάτι που είχε ζητήσει η Eurobank. Το πλάνο προβλέπει το κλείσιμο της συμφωνίας και συγκεκριμένα το νομικό σκέλος αυτής, ώστε να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

Για να γίνει αυτό θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση η οποία θα κληθεί να εγκρίνει το σχέδιο εξυγίανσης το οποίο θα έχει υπογραφεί πρώτα από τα εμπλεκόμενα μέρη. Στόχος είναι η αίτηση υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 106β&δ της προπτωχευτικής διαδικασίας να γίνει μέσα στον Φεβρουάριο.

 

Εν τω μεταξύ σήμερα πραγματοποιείται στο Ρέθυμνο η έκτακτη γενική συνέλευση της εισηγμένης αλλαντοβιομηχανίας μοναδικό θέμα της οποίας είναι η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα είναι αυτό που θα συγκαλέσει νέα έκτακτη γενική συνέλευση μοναδικό θέμα της οποίας θα είναι η έγκριση του σχεδίου εξυγίανσης.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να θωρακιστούν οι...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.