Πατούλης: Προσπάθεια να ανακοπεί το κύμα μετανάστευσης των Ελλήνων ιατρών

Στο υψηλό επιστημονικό επίπεδο των Ελλήνων ιατρών και στην ανάγκη να μετατρέψουμε το brain drain σε brain gain αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης, στο πλαίσιο του χαιρετισμού του σε εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ).

 

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο Δρ. Αθανάσιο Κωστάκο και το ΔΣ της ΕΕΧΟΤ, για την ανάληψη των καθηκόντων τους καθώς και τον απερχόμενο Πρόεδρο Καθηγητή Παναγιώτη Παπαγγελόπουλο για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε.

 

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής :

 

"Σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον υγείας, είναι απαραίτητη η συνεχής επιστημονική και επαγγελματική υποστήριξη των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Δεσμευόμαστε ότι από την πλευρά μας, θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια της νέας Διοίκησης.

 

Πιστεύουμε πως μέσα από την ιατρική επιστήμη, μπορούμε να δημιουργήσουμε την απαιτούμενη ανάπτυξη προκειμένου αντί να φεύγουν οι Έλληνες γιατροί στο εξωτερικό, να δεχόμαστε στη χώρα μας ασθενείς από το εξωτερικό. Να μετατρέψουμε το brain drain σε brain gain!".


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Περιβάλλον

Αιτωλοακαρνανία: 9 προστατευόμενοι γύπες νεκροί από δηλητηρίαση

Αιτωλοακαρνανία: 9 προστατευόμενοι γύπες νεκροί από δηλητηρίαση

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία ανακοίνωσε την Παρασκευή την εύρεση 11 δηλητηριασμένων γυπών προστατευόμενου είδους δηλητηριασμένων...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.