Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας: Πρόσκληση εγγραφής στον κατάλογο προμηθευτών

Ανοιχτή πρόσκληση απηύθυνε τo Αθηνά- Eρευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης για επιχειρήσεις και άτομα που ενδιαφέρονται για εγγραφή στον κατάλογο προμηθευτών - παρόχων ταξιδιωτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαμονής.

 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00μ.μ., ενώ οι υπηρεσίες αφορούν σε ταξίδια, έκδοση εισιτηρίων κρατήσεις σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, αφορούν σε:

-Μετακινήσεις αεροπορικές, ακτοπλοϊκές, σιδηροδρομικές, οδικές, εσωτερικού και εξωτερικού.

-Ξενοδοχειακές κρατήσεις για τη διαμονή του Προέδρου-Γενικού Διευθυντή, των Διευθυντών Ινστιτούτων, των Υπευθύνων Μονάδων, των ερευνητών, των ειδικών λειτουργικών επιστημόνων, των μελών ΔΕΠ, των μελών ΔΣ, των συνεργατών ΝΠΔΔ & ευρύτερου δημόσιου τομέα, του τεχνικού, διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού και των λοιπών συνεργατών, στο εσωτερικό ή το εξωτερικό για τις ανάγκες των ερευνητικών έργων/προγραμμάτων καθώς και για τις μετακινήσεις οι οποίες θα καλύπτονται από τον τακτικό προϋπολογισμό, την συμμετοχή σε συνέδρια, την συνεργασία με ομοειδείς φορείς ή Πανεπιστήμια ή χρηματοδοτικούς οργανισμούς, την εκπαίδευση και γενικά για την προώθηση των σκοπών του Ερευνητικού Κέντρου.

Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνει ερωτήσεις εγγράφως στο Αθηνά- Eρευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης (Αρτέμιδος 6 & Επιδαύρου, Μαρούσι Αττικής, ΤΚ:15125), Τηλέφωνο: 210 6875300, fax: 210 6854270, Δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Το πλήρες αρχείο της ανοικτής πρόσκλησης μπορεί να βρεθεί στο https://www.athenarc.gr/sites/default/files/194_17.1.20_ek_athina-pee_gia_eggrafi_se_katalogo_promitheyton5017.doc


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να θωρακιστούν οι...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.