"Εφεδρεία" ο Κώστας Καραμανλής

Πολιτική εφεδρεία θεωρεί για τη χώρα τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης.

 

Ο κ. Κοντογιάννης, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Flash, τόνισε πως ο κ. Καραμανλής είναι πολιτική εφεδρεία για τη χώρα και ότι η πορεία των πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δικαιώνει πρόσωπα που κατά καιρούς αδικήθηκαν.

 

"Όταν όλα μοιάζουν στη χώρα χαμένα, το να παραμένουν ζωντανά κάποια πολιτικά ονόματα ίσως έχει μεγάλη σημασία για την ίδια τη χώρα. Θεωρώ ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι εφεδρεία για τη χώρα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

 

Αίσθηση προκαλεί όμως και η απάντησή του για το θέμα των υποκλοπών καθώς επίσης υπερασπίστηκε τον Κώστα Καραμανλή διατυπώνοντας όμως παράλληλα σειρά ερωτημάτων με αιχμές για τη σκοπιμότητα των υπευθύνων αλλά και πολιτικών προσώπων χωρίς να τα κατονομάσει.

 

"Καλό είναι να σκεφτούμε πότε ξεκίνησαν οι υποκλοπές. Έχουν σχέση με την πολιτική των αγωγών και το οικονομικό άνοιγμα προς τη Ρωσία, για τη ματαίωση του οποίου έδιναν διαβεβαιώσεις στον αμερικανό πρέσβη Έλληνες πολιτικοί που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα; Έχουν σχέση μήπως με την έναρξη της πορείας του βέτο στο Βουκουρέστι για το θέμα των Σκοπίων;", αναρωτήθηκε.


protoselida

Media

Guardian: Ο ήλιος δύει για τη Χρυσή Αυγή

Guardian: Ο ήλιος δύει για τη Χρυσή Αυγή

Η Ελλάδα αποδέχεται το τέλος της εποχής της οργής, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα Guardian σε...

Secret Money

H «EΠIΣTPOΦH»

H «EΠIΣTPOΦH»

Όταν ανέλαβε τα ηνία του TAIΠEΔ είχε προβληθεί ιδιαίτερα ότι ήταν ένα στέλεχος της αγοράς...

Αυτοκίνητο

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά…

Μνημόνιο συνεργασίας στην έρευνα των υπηρεσιών που αφορούν στα δίκτυα V2G υπεγράφη μεταξύ της Terna,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.