Η απάντηση της Ντόρας: Η ΔΗ. ΣΥ θα είναι στη Βουλή

Απάντησε σε όλους και σε όλα ακόμη και στις αρνητικές δημοσκοπήσεις που θέλουν το κόμμα της εκτός Βουλής, μετά τις επόμενες εκλογές, έδωσε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

 

«Εγώ πιστεύω ότι δεν θα αποφύγουμε τις εκλογές με το κόστος το οποίο θα υπάρχει», ανέφερε ενώ στην συνέχεια απέρριψε ακόμη τα σενάρια διάλυσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας, επισημαίνοντας πως «είμαστε θύματα διαφόρων κακοπροαίρετων προσπαθειών, να μας βγάλουν από τη μέση, γιατί γνωρίζουν ότι έχουμε δύναμη και ανταπόκριση στον κόσμο».

 

Η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι στην επόμενη Βουλή και θα αποδειχθεί η έκπληξη των εκλογών.

 

Κληθείσα να σχολιάσει τα χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει το κόμμα της στις δημοσκοπήσεις, σημείωσε ότι σε όλη την Ευρώπη οι εταιρείες μετρήσεων δεν μπορούν να βρουν τα καινούργια κόμματα.

 

Για τις οικονομικές εξελίξεις


Αναφερόμενη στις οικονομικές εξελίξεις παρατήρησε ότι υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στην ουσία κάνει διαπραγμάτευση, παρ' όλο που ο ίδιος επισήμως το αρνται. «Διαπραγματεύεται, δηλαδή, ή προσπαθεί να διαπραγματευτεί», τόνισε ενώ καταλόγισε καθυστερήσεις στην κυβέρνηση σε ό,τι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις.

 

Κατά της Νέας Δημοκρατίας


Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας έστρεψε τα βέλη της και στη ΝΔ, την οποία και κατηγόρησε για αλαζονεία, καθώς υποστηρίζει «ότι μόνη της θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και ζητά καθαρές λύσεις».

 

Την Τετάρτη η Ντόρα Μπακογιάννη αναχωρεί για τις Βρυξέλλες όπου θα έχει συνάντηση, μεταξύ άλλων και με τον αρμόδιο επίτροπο για την οικονομία Όλι Ρεν.


protoselida

Media

Guardian: Ο ήλιος δύει για τη Χρυσή Αυγή

Guardian: Ο ήλιος δύει για τη Χρυσή Αυγή

Η Ελλάδα αποδέχεται το τέλος της εποχής της οργής, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα Guardian σε...

Secret Money

H «EΠIΣTPOΦH»

H «EΠIΣTPOΦH»

Όταν ανέλαβε τα ηνία του TAIΠEΔ είχε προβληθεί ιδιαίτερα ότι ήταν ένα στέλεχος της αγοράς...

Αυτοκίνητο

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά…

Μνημόνιο συνεργασίας στην έρευνα των υπηρεσιών που αφορούν στα δίκτυα V2G υπεγράφη μεταξύ της Terna,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.