Αγορές

Με θετικό πρόσημο κινούνται τα futures της Wall

Κέρδη εμφανίζουν τα futures δεικτών και μετοχών της Wall Street.

 

Φαίνεται πως οι επενδυτές να παρακολουθούν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων στο Κογκρέσο για το νέο πακέτο τόνωσης της οικονομίας.

 

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το μπαράζ των εταιρικών αποτελεσμάτων και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

 

Συγκεκριμένα, τα futures του Dow Jones προσθέτουν 187 μονάδες, ενώ τα futures του S&P 500 ενισχύονται κατά 15,10 μονάδες. Τα futures του Nasdaq σημειώνουν οριακές μεταβολές μετά το χθεσινό ρεκόρ του τεχνολογικού δείκτη.

 

Απογοητευτικά τα στοιχεία για τις νέες θέσεις εργασίας

 

Στα μάκρο της ημέρας, απογοητευτικά ήταν τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η ADP για τις νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

 

Εταιρικά αποτελέσματα

 

Από το μέτωπο των αποτελεσμάτων ξεχωρίζει η ανακοίνωση του κολοσσού της ψυχαγωγίας Walt Disney Co. για ζημίες 4,72 δισ. δολ. ή 2,61 δολ. ανά μετοχή το γ' τρίμηνο χρήσης από κέρδη 79 cents ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα.

 

Από την πλευρά της η ασφαλιστική Humana ανακοίνωσε κέρδη και πωλήσεις που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ενώ διατήρησε τις προβλέψεις της για τα προσαρμοσμένα κέρδη.

 

Σε αναβάθμιση των προβλέψεων της για το σύνολο του έτους προχώρησε η αλυσίδα φαρμακείων CVS Health Corp.

 

Καλύτερα των εκτιμήσεων ήταν τα αποτελέσματα της αλυσίδας εστιατορίων Wendy's Co. με την εταιρεία πάντως να μην δίνει προβλέψεις για το υπόλοιπο του έτους.

 

Στις υπόλοιπες επιχειρηματικές εξελίξεις, οι Teladoc Health Inc. και Livongo Health Inc. ανακοίνωσαν σήμερα ότι συμφώνησαν να προχωρήσουν στη συγχώνευση των δραστηριοτήτων τους, σε μια συμφωνία συνολικής αξίας 18,5 δισ. δολ. Η συνδυασμένη εταιρεία θα μπορεί να εξυπηρετεί όλο το φάσμα των αναγκών υγείας, όπως ανακοίνωσα οι δύο εταιρείες.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή