Πολιτική

Μητσοτάκης: Η κρίση διαπερνά τα κόμματα

Τη στήριξη του στην κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ταυτόχρονα προέβη στην πρόβλεψη πως η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι έκπληξη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

 

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα πετύχει στην πορεία της. Είμαστε βέβαιοι ότι όχι μόνο θα μπει στη Βουλή, αλλά ότι θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών», είπε, επισημαίνοντας πως το κόμμα, που ίδρυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, καλύπτει ένα μεγάλο και υπαρκτό κενό στον πολιτικό χάρτη του τόπου.

 

Μιλώντας δε για την κατάσταση στη χώρα, την περιέγραψε με μελανά χρώματα. Τοποθετήθηκε, ωστόσο, με αισιοδοξία για το μέλλον.

 

«Είναι περιττό να σας πω ότι η χώρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι καιροί είναι χαλεποί, αλλά η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Μπορεί να τα καταφέρει. Και η Δημοκρατική Συμμαχία έχει υψίστη ευθύνη και καθήκον απέναντι στην πατρίδα, καθώς είναι το μόνο κόμμα που λέει όλη την αλήθεια στον λαό», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

 

«Δεν θα αναμετρηθούν κόμματα»


Σε άλλο σημείο της σύντομης παρέμβασής του είπε: «Πια δεν πρόκειται να αναμετρηθούν κόμματα. Η κρίση διαπερνά τα κόμματα.

 

Η αναμέτρηση θα είναι μεταξύ των δυνάμεων του λαϊκισμού και της υπευθυνότητας και είμαι πεπεισμένος ότι θα επικρατήσουν οι υπεύθυνες φωνές.

 

Σας ζητώ να κρατήσετε την καθαρότητα του λόγου σας, των απόψεών σας, γιατί η Δημοκρατική Συμμαχία είναι η μόνη φωνή που έχει ξεκάθαρο πολιτικό λόγο. Να ξέρετε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα συσπειρώσει γύρω της τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας».

 

Μήνυμα αισιοδοξίας από Ντόρα

Βέβαιη ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή εμφανίστηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη που, επίσης, έκανε μία σύντομη παρέμβαση.

 

«Η Δημοκρατική Συμμαχία, να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα πετύχει και θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις στην προσπάθεια που κάνει η χώρα να ξεπεράσει την κρίση. Όλοι εμείς εδώ είμαστε η καρδιά της Δημοκρατικής Συμμαχίας και να ξέρετε ότι θα έρθει στιγμή που θα γίνουμε πάρα πολλοί και θα μπορούμε να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες», είπε απευθυνόμενη στα στελέχη της κεντρικής διοίκησης του κόμματος.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή