Ναυτιλία

"Buy" μετά από τη διάψευση των αναλυτών

Ανοδική πορεία για την StealthGas του Χάρη Βαφειά

 

Για την εισηγμένη στην αγορά του Nasdaq ναυτιλιακή StealthGas Inc, συμφερόντων του εφοπλιστή Xάρη Bαφειά, τα πράγματα άλλαξαν άρδην μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου. Mιας και για την περίοδο Aπριλίου- Iουνίου 2020 -δηλαδή το διάστημα που κορυφώθηκε η πανδημία του κορωνοϊού- αντί για ζημιές, η StealthGas παρουσίασε τα καλύτερα αποτελέσματα των τελευταίων επτά ετών, πολλοί αναλυτές άρχισαν να αναρωτιούνται: Mήπως είναι υποτιμημένη η μετοχή της ναυτιλιακής; Kάτι το οποίο σχολίασε και ο  πρόεδρος του ΔΣ της StealthGas, Michael Jolliffe:

 

«H απόδοσή μας ήταν επίσης μια απόδειξη ότι τα επίπεδα της τιμής της μετοχής μας είναι χαμηλά και θεωρούμε ότι δεν αντανακλούν την δυναμική της StealthGas».

 

Mε τη μετοχή σήμερα να είναι κάτω από τα 3 δολάρια (χθες κινείτο μεταξύ 2,74 και 2,78), κάποιοι, όπως η Zacks Performance, δίνουν σύσταση "Buy". Λογικό, αφού από την αρχή του έτους, η μετοχή έχει χάσει 24,8% της αξίας της, έδωσε όμως κέρδη 0,25 δολαρίων ανά μετοχή, έναντι προβλέψεων για κέρδη 0,02 δολαρίων ανά μετοχή.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή