Επιχειρήσεις

Intrum : Ανέλαβε την διαχείριση των δανείων της Forthnet για λογαριασμό της United

Η Intrum ανέλαβε την διαχείριση των δανείων του Ομίλου Forthnet, συνολικού ύψους 281 εκατ.ευρώ, για λογαριασμό της United Group.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Intrum προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας με την εταιρία, επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά με τη διαχείριση απαιτήσεων για λογαριασμό τραπεζικών ιδρυμάτων, εταιριών και επενδυτικών κεφαλαίων, σύμφωνα με τη στρατηγική ανάπτυξης που υλοποιεί.

 

H United Group ανήκει στην BC Partners και έχει ηγετική θέση στους κλάδους τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μέσω συμφωνίας που υπέγραψε στις 28 Μαΐου με τις πιστώτριες τράπεζες, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Attica Bank, απέκτησε το σύνολο των απαιτήσεων τoυ Oμίλου Forthnet και μετοχική συμμετοχή στην εταιρία.

 

Εντωμεταξύ, την επισημοποίηση της εξαγοράς της από την εταιρεία United ανακοίνωσε η Forthnet, καθώςολοκληρώθηκε η μετατροπή ομολογιακού δανείου, μετά την οποία το μετοχικό κεφάλαιο της Forthnet αυξάνεται κατά 25,7 εκατ. ευρώ.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή