Τουρισμός

TUI: Στην Ελλάδα διακίνησε του περισσότερους τουρίστες φέτος

Το μεγαλύτερο μερίδιο από το σύνολο των τουριστών που διακίνησε φέτος η TUI το απέσπασε για πρώτη φορά η Ελλάδα, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, ο οποίος τόνισε ότι «η  υλοποίηση της δέσμευσης της TUI να προτάξει στους τουριστικούς προορισμούς τη χώρα μας, συνιστά έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης και του πλεονεκτήματος που αποκτήσαμε».

 

Μιλώντας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε ότι η τουριστική περίοδος θα επεκταθεί μέχρι τον Νοέμβριο.

 

«Μέσω της TUI υπολογίζεται πως περισσότεροι από 1 εκατ. τουρίστες, θα έρθουν στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε δέσμευση για περαιτέρω επέκταση της περιόδου, έως το τέλος Νοεμβρίου», τόνισε ο κ. Πέτσας για να συμπεράνει πως «και αυτό το στοιχείο είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από ένα από τους μεγαλύτερους tour operators στον κόσμο».

 

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα ο τρόπος που χειρίστηκε την πρώτη φάση της πανδημίας η Ελλάδα « αποτέλεσε πρότυπο», πράγμα που επέτρεψε στην πορεία το άνοιγμα του τουρισμού. «Ανοίξαμε τις πύλες της χώρας, παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των κατοίκων, των εργαζόμενων και των επισκεπτών μας. Και αυτό, όχι μόνο εκτιμήθηκε από την τουριστική αγορά, αλλά καταγράφηκε και ως ένα επιπλέον συγκριτικό πλεονέκτημα για το 2021», κατέληξε.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή